2008 honda civic elegance 123 bınde
Tek parca degısenlı 5000 hasar kayıtlı
Printable View
2008 honda civic elegance 123 bınde
Tek parca degısenlı 5000 hasar kayıtlı
Kuşkusuz beni ilgilendirmiyor tabi ki aracınız ama kolay satılabilirlik durumunu anlayabilmek ve doğru bir yorum yapabilmek için sormuştum. Sizin de bildiğiniz gibi piyasada kolay satılabilen araçların kısa sürede el değiştirmesi normal karşılanırken zor satılabilen araçlar için acaba üçüncü kişiye muvazaalı bir devir mi var sorusu akla gelebiliyor.
Muazalı bir satış olduğunu düşünüyorum. Galerici birçok dostuma sorduğumda onlarda aynı şeyi söylemekte. Galeride çetenin bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum.. Bundan yürümeyi düşünüyoruz.
Aracı satın alan galerici bu şebekenin içinde olabilir de olmayabilir de. Anlattıklarınızdan bana doğrudan bu işin içinde değil ama aracı kendisine satan kişilerin bu aracı bir katakülliyle ele geçirdiklerinin farkındaymış gibi geldi.
Aracınızı şöyle bir araştırdım 40.000 TL ye hatta belki üzerine rahat müşteri bulabilecek, satışı çok zor olmayan bir araç gibi geldi bana. Bu durumda aracı daha yeni almış birileri 32,500 TL ye galeriye niye satsın? Galerici muhtemelen durumun ne olduğunu tam olarak bilmese bile işin içinde bir bit yeniği olduğunu mutlaka düşünmüştür.
Ama galerici hakkında yasal bir işlem yapılması ihtimalini de zor görüyorum çünkü o da kendisini söyle savunacaktır;
Bu piyasada eli sıkışanlar oluyor, acil nakit ihtiyacı nedeniyle gerçek değerinin altında satmak zorunda kalıyorlar. Ben de bu şekilde aldım. Yasal noter satışı ile aldım. Bana satanların ne şekilde almış olduğu beni ilgilendirmez, araştırmak zorunda da değilim.
Eğer böyle derse sanırım yapacak çok şey yok. Hülasa zor bir durum. Allah size ve benzer durumda olanlara yardımcı olsun. Umarın bir şekilde aracınıza tekrar kavuşursunuz. Başka da bir şey söyleyemiyorum malesef. Tekrar geçmiş olsun.