Cevap: Öğrenciye tokattan ne ceza alırım?
İYİ HABERİM VAR :)
hocam veli (ÖĞRENCİ BABASI ) hakaret hüküm gitmesini sağlarsanız, bu ceza dosyasını kanıt göstermek suretiyle VELİ HİTABEN DAVALI GÖSTERMEK MARİFETİYLE MANEVİ TAZMİNAT TALEP EDEREK 2500TL VEYA BU CİVARLARDA PARA ALARAK ZARARINIZI BİR NEVİ MAHSUP EDEBİLİRSİNİZ.
- - - Updated - - -
Alıntı:
ServerBedii rumuzlu üyeden alıntı
Teşekkür ederim,dediğiniz gibi keşke ifade vermeden önce bir bilene danışsaydım ama demek ki bunda da varmış bir hayır.
Velinin hakaret,küfür ve tehtidleri elimizde kamera kayıtları mevcut (fakat ses yok) ama şahitler var tabi ki.Ama yine de şikayette bulunmayı düşünmüyorum.Bununla uğraşacak halim yok inanın.Umarım az bir cezayla atlatırım.
Bu arada davam için bir avukat tutmam gerekli mi sizce yoksa kendi kendimi mi savunmalıyım ?
BU HANGİ İLDE ve hangi okulda oluyor çok merak etimde :)
teşekkür ederim,konya ilinin bir ilçesinde oluyor bu olay,peki sizce avukat tutmalı mıyım?
Alıntı:
ServerBedii rumuzlu üyeden alıntı
teşekkür ederim,konya ilinin bir ilçesinde oluyor bu olay,peki sizce avukat tutmalı mıyım?
suçunuz sabit.
ifade vermeseydiniz kesinlikle tutunuz derdim ama ifade verdiğinizden yani bir nevi itiraf ettiğinizden dolayı avukatın davada etkisi çok çok az olacaktır.
ciddi bir soru olduğundan dolayı cevap verirsem sonuçları yüzünden bir nevi kul hakkına gireceğimden dolayı sorunuzu cevapsız bırakıyorum :(
Ne insanlar var ya, çocuğa tokat atmış öğretmen..
Sen evde oğluna terbiye verme, oğlum okulda konuşma bak arkadaşlarının eğitim öğretim hakkını elinden alma, sınıfın düzenini bozma öğretmen bir tane tokat atarak seni uyarmış deme! git hocaya tehditler hakaretler savur.
Ayıp...!
Biz okulda hocadan tokat yediğimizde, eve gelince iki tane de babamız patlatırdı.Öğretmen durduk yere adama tokat atmaz diye.
yardımlarınız için teşekkür ederim,içim biraz olsun rahatladı diyebilirim.
Tehdit ve hakaret konusunda, çocuğun tokat yemiş olması, ağır tahrik sayılmaz mı? Sonuçta çocuk tokat yemiş, belki yüzü kızarmış, veli o hışımla tehdit ve hakaretlerde bulunmuştur.