Davayı kendim acsam yâni avukat tutmasam olmazı kendim kazanamazmiyim.
Printable View
Davayı kendim acsam yâni avukat tutmasam olmazı kendim kazanamazmiyim.
Ulkemizde dava açmak için vekil tayin etmek gibi bir zorunluluk yok. Dava dilekçenizi hazirlayabileceginize, doğru mahkemeye gidip yolunuzu bulabileceğinize(adliyede yol bulmak dahi bir meziyettir) inanıyorsanız,davayı takip edecek hukuk bilginiz varsa kendiniz acın!
Elbette bir avukt tutma zorunluluğunuz yok, davanızı kendiniz de takip edebilirsiniz.
Bir avukat yardımıyla da olsa davanızı kazanabileceğinizin garantisi yok sonuçta, ama en azındn kaydederseniz de usul bilmediğinizden olmayacaktır kaybetme sebebiniz.
Senin üslubuna yazık.
Sonda koyduğun ünlem ne.
Çok mu meziyet adliye işleri.
Yolunu bulamıuorsan sen ekmek almaya da gitme bilader. Bir avukat bul. Kaybolma.
Unlemin nerelerde kullanıldığını bir araştırın! Benim uslubumda bir sorun yok lakin siz bu konusma tarziyla şahsıma hitap edemezsiniz! Adliyede yolumu bulma konusunda bir sorunum yok, Cumhuriyet Savcılığı Şikayet bürosunun yerini de özellikle çok iyi biliyorum. Bu vesileyle yanlış üslubundan dolayı sizi özüre davet ediyor aksi durumda yukarıdaki mesajlarınızdan dolayi hemen yarın(adliyede işim varken) hakkınızda suç duyurusunda bulunacağını ihtar ediyorum!
Tahminen ne zaman surer dava senelerce surermi
Tahminen dava ne kadar sürer
Bazı mirasçıların satmaya yanaşıp bazılarının yanaşması dışında hiç bir sıkıntılı durum olmayan ortaklığı bitirme davası ile yapılan satışlarda ortalama 1,5-2 yıl sürmekte o tür davalar. Sizde bir başka sıkıntı var ki asıl sıkıntınız da o sanki, babanızın düzenlediği mehir senedi ile eşinize yaptığı bağış. Her adımınıza itiraz gelecek, bilirkişilere gidilecek, bilirkişi raporlarına itirazlar edilecek, temyiz olacak, her halde en az 3 -4 yıl sürer o dava.