-
Sayın Ragip Bey ,
Ben bir soru sordum ve cevabını istedim tavrınız aynı derken neyi kasettiniz anlamadım #8230;?Hak aramak, sorgulamak ,ne zamandan beri TAVIR oldu ben bilmiyorum ..
Yazdığı yazının neden sansürlendiğini öğrenmek mi ,bu kadar çok avukattan gelen cevap içinde o adın yanlışlıkla silindiğine dair bir beyan okumadım ben
Bunu şimdi siz söylüyorsunuz ,avukat arkadaşımın son kelimeyi etmesinde kendince haklı sebepleri vardı #8230;
Sizin söylediğiniz son kelime ile çelişmenizde çok enteresan #8220;Savunma kutsaldır. Herkesin savunmaya ve savunulmaya hakkı vardır#8221; demişsiniz çok güzel ama bu sayfada bir soru sordum diye bu kadar kişiden tepki almanın neresi adaletli ve savunma hakkı nerede kaldı #8230;?
Bu son mesajımdır #8230;Adil olunmadığını düşündüğüm hiçbir düzen içinde var olmam#8230;
Buraya üye olmaktaki Sayın Ragip Bey ,
Ben bir soru sordum ve cevabını istedim tavrınız aynı derken neyi kasettiniz anlamadım #8230;
Yazdığı yazının neden sansürlendiğini öğrenmek mi ,bu kadar çok avukattan gelen cevap içinde o adın yanlışlıkla silindiğine dair bir beyan okumadım ben
Bunu şimdi siz söylüyorsunuz ,avukat arkadaşımın son kelimeyi etmesinde kendince haklı sebepleri vardı #8230;
Sizin söylediğiniz son kelime ile çelişmenizde çok enteresan #8220;Savunma kutsaldır. Herkesin savunmaya ve savunulmaya hakkı vardır#8221; demişsiniz çok güzel ama bu sayfada bir soru sordum diye bu kadar kişiden tepki almanın neresi adaletli ve savunma hakkı nerede kaldı #8230;?
Bu son mesajımdır #8230;Adil olunmadığını düşündüğüm hiçbir düzen içinde var olmam#8230;
Buraya üye olmaktaki amacım ,çok sıkıntılı bir anımda bir soruma cevap alabilmekti ve o gece sabahın 4 de bana gerekli bilgiyi vermiş insana sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum şu an kim olduğunu anımsamıyorum çünkü beklide sizdiniz#8230;
Size sitenizde ve kendi adil bulduğunuz sisteminizde başarılar ve iyi paylaşımlar dilerim #8230;
Banlayabilirsiniz ,benim için fark etmez ,bir daha bakmayacağım bir sitedir hatta mümkünse bana ait bütün açılan konuları da silebilirsiniz#8230;
Saygılarımla#8230;
Sayın admine cevap;(özel mesajınıza)
Benim sitemde kalın ve italik yazmak sansürlemek ve uyarmak için bir neden değildir ,daha başka konular önde geliyor uyarı almaları için üyelerimin ,fakat bu konuda sizin forum hukuk sitesi olduğu için ,bunun bu şekilde olmasını kuralını koymanız normal olabilir ...
Bu konuda herhangi bir lafım yok fakat bunun için bana uyarı gelmedi bunuda bilmenizi arzu ederim ...Eğer bu konuda bir uyarı almış olsaydım ısrarla bu şekilde yazmaya devam edecek kadar saygısız bir insan değilim ...
Size ve arkadaşlarınıza başarılar dilerim ...
Saygılarımla
-
Sayın Luna
siteye girip girmemek sizin tasarrufunuzda olan bir şey. Banlanmanızı gerektirecek herhangi bir ihlaliniz de olmadığı için banlamak gereği hisstemiyoruz.
Ancak tavrınız, derken hala koyu ve farklı fontta yazmanız. Burdan sizin ayrıcalıklı bir konumda olma isteğiniz ortaya çıkıyor. Herkesi düz yazarken, benim yazım koyu olsun. Herken normal fontta yazarken benim yazım büyük olsun. Ama forumun da kendi içersinde bütünlüğü vardır. O font ve renkler, özel durumlarda kullanılmak içindir.
Yazarın baş harflerinin silinmesi nası sansür olur anlamadım. İsmini silsek, belki haklı olabilirsiniz. Ancak amacınız siteyi karalamak.
Hatta aynı şeyleri, aynı ileti içersinde iki kere yazarak, bu ayrıcalığınızı pekiştirdiniz
-
Sayın LUNA;
biz de size başarılar dileriz.