Cevap: Bilmeden calıntı kartla alınmıs 10ad civarında bileti once satın aldım sonra sattım!
Sizin biletleri satın aldığınız kişi ya da acentenin durumu nedir şu anda? Yani o kişiler ortada mı, kim olduları belli mi? Onlara açılan bir dava var mı vb?
Cevap: Bilmeden calıntı kartla alınmıs 10ad civarında bileti once satın aldım sonra sattım!
Sayın Zenit,
Söz konusu sitede bir üye aşağıdaki gibi bir paylaşımda bulunmuş. Bilginiz var mı?
DİKKAT UYARIDIR! Yeni Dolandırılık TÜRÜ
ÇOK ÖNEMLİ UYARI
Forumda Son Günlerde Uçak Bileti Satışında Dolandırıcılıklar Yaşanıyor Bilet Alırken 2 Kere Düşünün Ve Kaynağını Mutlaka Sorgulayın.Çalıntı Kartlarla İşlem Yapanlar Var ve Sanırım Daha Önceki Dolandırıcılıklar Gibi Forumdaki Eski Kişileri Aracı Olarak Kullanıyorlar İlanlarımızı Aç Komisyon Verelim Gibi. O Yüzden Uçuştan Sonra Ödemesini İsteyen Kişi Olsa Dahi Mutlaka Kaynağını Sorgulayın Acenta V.b Şeyler Asla Bu Tutarlarda Kar Etmediği İçin Böyle İndirimlerde Olmaz.
Ucuz Alacağım Diye Birinin Hakkına Girmeyin.
DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
-Hiç Kimse Sürekli Sınırsız Havayolu Farketmeksizin %20-30-50 Oranlarla Bilet Kesemez. Maksimum Bu oranlarda indirim için 1-2 Hakkı Vardır Ve Her Firmadan Bilet Kesme Şansı Yoktur.
-Şuan Geçerli Sadece Cepte Teb Kampanyası Var Piyasada Oda 200 TL Lik Bilet Alımına 100 TL İade Yapıyor. Bilet 500 TL De Olsa Fark Etmediği İçin Cepte Teble İndirim Yapan Kişi Bile 50 TL İndirim Yapar Size.
- Milleriyle veya Banka Puanıyla Bilet Alsa Yine Limiti ve Sınırı Var Kimsenin Sınırsız Banka Puanı Yada Mili Olamaz.
- Genelde hep aynı yalanla kandırıyorlar yurtdışı acenta dan ucuza alıyorum yada firma kapanacak elimizdeki biletleri uygun veriyoruz diyerek.Böyle şeyler mümkün degil sakın kanmayın.
Mantıksız İndirimlere Kanıp Elinizdekindende Olmayın Forumdaki Güvenide Sarsıyor Bu Olaylar.
Aracılık Yapıp Para Kazanağım Zanneden Kişilerde Suça Ortak Olmasınlar.
merhaba evet haberim var gordum bu iletiyi fakat ben biletleri aldıktan cok sonra
- - - Updated - - -
acenta belli onlara acilmis dava yok ama biletleri alan dolandiriclara acilmis davalar var forumda gordugume gore