peki su yapılamıyor mu? butun sıte yada apartman sakınlerı bu kısıden rahatsız oldugunu ve kat sahıbı olsa bıle bu sıteden uzaklastırılmasını ısteyebılır mı? evi icra yolu ıle satılabiliyor diye biliyorum ama bunun sartları neler onu bılmıyorum...
Printable View
peki su yapılamıyor mu? butun sıte yada apartman sakınlerı bu kısıden rahatsız oldugunu ve kat sahıbı olsa bıle bu sıteden uzaklastırılmasını ısteyebılır mı? evi icra yolu ıle satılabiliyor diye biliyorum ama bunun sartları neler onu bılmıyorum...
Hangi kişiyi uzaklaştırmaktan bahsediyorsunuz?
İmara uygun olmayan eklemelerle balkonlarını kapatan 250 kişiden mi, yoksa o eklentilerin imara olmadığını belirterek şikayet hakkını kullanan haklı kişiyi uzaklaştırmaktan mı???
Bu örnekteki o tek kişiyi bu mantıkla uzaklaştırabilmenizin yolu yok.
lutfen efendim..bos lakirdi ile ugrasmayin...evi icra yolu ile satilma diye birsey olabilirmi? siz bu insana terorist muamelesi yapiyorsunuz..evi de hucre evi gibimi gostereceksiniz? eve el koyma ve satilmasi diye hangi kanunda var? orman kanunundami?
gidersiniz Savciliga..danisirsiniz savci beye..size gerekli yolu eminim gosterecektir.