Cevap: bu attığım mail suç mudur?
cevaplarınız için çok teşekkürler. ben de konuyu uzatmam, mahkeme falan gerek yok.
Aynı ilanı bende gördüm ve mail atacaktım fakat zamanım olmadı.
Eminim ki duygularıma tercüman olmuşsunuzdur,ellerinize sağlık...
Alıntı:
istanbul_3434 rumuzlu üyeden alıntı
cevabınız için teşekkür ederim. o zaman benim için olumsuz bir durum yok?
Şahsen benim yazacağım "öyle birini bulursanız yollayın ben 2 katını vereceğim benim için çalışsın" e-postasına karşılık bu cevabı bana yazmış olsalardı kesinlikle şikayetçi olur, takipsizlik verilirse itiraz eder, dava açılırsa tümüne katılır, kendimi katılan olarak yazdırır, mahkumiyet ya da HAGB aldıktan sonra da tazminat davası açardım.
Tazminat davası açana kadar kimlik fotokopisi dışında cebinizden tek kuruş çıkmaz. Sadece adliyeye git-gel olur o kadar. Ancak şikayetçi olur ve dava açılırsa en azından ilk duruşmaya gitmek zorunda olduğunuzu unutmayın. Muhatabınız da hapis cezası alacak, muhtemelen paraya çevrilecek ve muhtemelen ertelenecektir. Ama bence iyi bir ders olur.
Alıntı:
criville rumuzlu üyeden alıntı
Aynı ilanı bende gördüm ve mail atacaktım fakat zamanım olmadı.
Eminim ki duygularıma tercüman olmuşsunuzdur,ellerinize sağlık...
Muhtemelen çok tepki aldılar zaten. Eksisozluk'ten konuyu sildirmişler ve ilanı kaldırmışlar. Ben sadece böyle kurnazlık yapmaya çalışan insanlara gereken dersi vermek istedim.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Şahsen benim yazacağım "öyle birini bulursanız yollayın ben 2 katını vereceğim benim için çalışsın" e-postasına karşılık bu cevabı bana yazmış olsalardı kesinlikle şikayetçi olur, takipsizlik verilirse itiraz eder, dava açılırsa tümüne katılır, kendimi katılan olarak yazdırır, mahkumiyet ya da HAGB aldıktan sonra da tazminat davası açardım.
Tazminat davası açana kadar kimlik fotokopisi dışında cebinizden tek kuruş çıkmaz. Sadece adliyeye git-gel olur o kadar. Ancak şikayetçi olur ve dava açılırsa en azından ilk duruşmaya gitmek zorunda olduğunuzu unutmayın. Muhatabınız da hapis cezası alacak, muhtemelen paraya çevrilecek ve muhtemelen ertelenecektir. Ama bence iyi bir ders olur.
O kadar zamanım yok açıkçası hocam, ama onlar zaten gereken tepki görmüşler.
Asgari ücretle astronot falan mı arıyor bunlar nedir, birde onu açsanız hepten aydınlanacaz ve başkaca münakaşa yaşamış arkadaşlara da fikir olabilecek.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
+1
aynen katılıyorum...
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Asgari ücretle astronot falan mı arıyor bunlar nedir, birde onu açsanız hepten aydınlanacaz ve başkaca münakaşa yaşamış arkadaşlara da fikir olabilecek.
En az 10 yıldır Windows 10 kullanıyor olan 10-15 yaşlarında makine mühendisi gibi bir şey olmalı :)
Alıntı:
en az 4 yıl tecrübeli, ana dili gibi ingilizce bilen, 24-35 yaş aralığında bay, mesleki her belgeyi almış mühendis, yoğun seyahat edecek evinden uzakta yaşayacak. maaş da en fazla 1700 isteyecek. ha bu tabi 1000 lira da olabilir... komik değil mi?
Alıntı:
:DD:DD:DD
Ben de çok merak ettim ne ücretle ne renk yakalı hangi pozisyonda çalıştırılmak üzere eleman arandığını.
Sayın istanbul_3434 açıklarsa çok memnun kalacağız.
Sayın istanbul_3434 aynı anda yazmışız ve sizin açıklamanızı görmeden ben bu iletiyi gönderdim. Açıklama için teşekkür ederiz.
Belirtilen vasıflarda bir elemanın o ücretle çalışmayacağı aşirkar da en ilginç tarafı ise "ha bu 1000 lira da olabilir" şeklindeki ekleme.
Ben şahsen ciddiyetsiz bir ilan olarak değerlendirdim.
Eğer boşta iseniz ve uğraşmak isterseniz Sayın Şenol ve Ayberk Beylerin yazdığı girişimlerde bulunabilirsiniz elbette.