Cevap: apartman gorevlısı cıkmazı
Alıntı:
sea_demon rumuzlu üyeden alıntı
Bub durumda ne kadar kıdem tazminatı çıkar ortalama
Siz ne kadara anlaşırsanız ama bir yıl için kıdem ve ihbar için toplam brüt iki asgari ücret kadar. Ama şahıs daha fazlada isteyebilir.
Alıntı:
sea_demon rumuzlu üyeden alıntı
yenı satın aldığım daireme tasındım burada mutahit ın yerlestırdıgı bırısı vardı sonra kapıcı olarak kaldı apartmanda fakat kapıcılığı ben yapayım benım farklı yerden sıgortam var dedı sız ablamı kapıcı gosterın ve onun sıgortasını yatırın dedı fakat ne ablasıyla ne kendısıyle yapılmış bır sozlesme yok kapıcı daıresınde oturuyor ve elk su parasını apartman oduyor mart ayından berı bu durum böyle kapıcı apartman sakınlerıne karsı saygısız davranıyor tartışmaya kadar yelteniyor apartman huzurunu bozacak hareketler yapıyor bu apartman onunde sınkaflı konuşmaya kadar gıttı kılık kıyafet kurallarına dahı uymuyor ve gorevını layıkıyla yapmıyor bu durumda bız ısıne son vermek ıstesek nasıl bır yol ızlemelıyız ve kanun karsında haksız yere dusermıyız dusersekte maddı olarak ne kadar bır ceza oderız fakat sıgorta vs bayana apartman adına yatmıyor kayıt defterınde 850 tl apartman gorevlısıne cıkıs yazıyor sahıs o para ıcınden ablasının sıgortasını yatırıyor ısın ıcınden çıkamadım sıze danışmak ve tecrubelerınızden faydalanmak ıstedım ııı bayramlar saygılar
Merhaba,
Ahlaksız davranışları var ise iş akdini tazminatsız feshedebilirisiniz.
iyi günler
merhaba dun topnatı yapıldı aparman gorevlısı ve sorunları gündem maddesı konuşulurken toplantıya katıla kat malıklerının hepsının ıstegı uzerıne gorevlının ısıne son verıldı bakalım neler olucak hep bırlıkte gorelım :)
bılgı sahıbı olmak ısteyen arkadaşlar ıcın yazıyorum..apartman gorevlısı sorunu cozuldu oncelıkle buradan benımle paylaşım yapan tum arkadaşlara teşekkür ederım.kararı teblıg ettık apartman gorevlımız bıraz ahkam keserek avukata gıdıcem sıkayet edıcem soyle olur böyle olur falan gıbı kelımeler sarfetmıs olup sonuç olarak 15 gun once apartman da bulunan kapıcı daıresınıde boşaltıp gıtmıstır.30 daırenız daıre bası cuzı bır para ödeyerek bu ısten kurtuduk suan apartmana haftada 2 kez sırket geliyor ve apartman olamadığı kadr temız suan saygılar selamlar