Anladım çok teşekkür ederim.
Printable View
Anladım çok teşekkür ederim.
Facebook serverları ve şirket olarak amerikada olduğu halde, amerikan hükümetine bile terör, uyuşturucu kaçakçılığı vs. gibi büyük olaylar hariç bilgi vermiyorken, bizim savcılığın IP istediğini yerine getireceğini hiç sanmıyorum.
Sayın Fixit, sizinle aynı görüşte olduğumu belirtmek isterim.Bana kalırsa facebook hakaret, tehdit tarzı şeylerle uğraşmaz gibime geliyor.Kaldı ki bugün dünyada kaç milyon kişi facebook kullanıyorGünde işlenen suçları hesaplasak facebook bu işin altından biraz zor kalkar gibime geliyor. Ama ben bu anlattığımız vakıaları daha önceden deneyen olumlu-olumsuz sonuç ne alınmış onu merak ediyorum.
Hesap Bilgileri
Geçerli bir federal, California veya California'ya bağlı bir mahkeme celbinin bizzat teslim edilmesi üzerine bir davada vazgeçilmez bir öneme sahip olan ve tarafın mülkiyetinde olmayan durumlarda ve ilgili kişilere tebliğ edildikten sonra, Facebook temel abone bilgilerini (içerik değil) sağlayabilir.
Temel abone bilgilerini almak isteyen tarafların, e-posta adresi ve Facebook kullanıcı kimliğiyle ilgili hesapları belirtmesi gerekmektedir. Ad, doğum tarihi, konum ve diğer bilgiler yetersizdir. UID bilgileri, söz konusu hesabı gösteren tarayıcının tekli kaynak bulucu alanında bulunabilir. Örneğin, http://www.facebook.com/profile.php?id=12345678910 URL'sinde UID, 12345678910 kısmıdır.
Sayın Alwuwush,o zaman burada yazdıklarınızdan şu Şekil bir sonuç daha çıkar,Silinen mesajlarda işlenen suçlar ya da yorum yoluyla işlenen ama Silinen bir suç için içerik verilmediği icin bosa savcılığa kadar gitmeye gerek yok doğru mu anladım ?