Cevap: Evlilik Ödeneği Sonrası
Teşekkürler. Ben SGK ya başvurdum bana dilekçe yazıp kuruma getirmemizi söylediler. Acaba nasıl bir dilekçe yazalım? Siz yazabilir misiniz Ben gerektigi gibi uyarlarım.
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
İlk sorduğunuz şekli ile verilecek cevap ile son iletinize göre verilecek cevap farklı olur. Bu bilgiyi alabilmek için kaç ileti atmak zorunda kaldık? Onun smiley kullandım.
Hem bir kız kardeşinizin çeyiz parası alma süresi geçtiğinden ve diğer kardeşinizde iştirakçilikten çıktığından maaş bağlama oranları değişecektir. Sgk resen kendi değiştiriyormu bilmiyorum ama . maaş bağlama oranlarının yeniden belirlenmesi için sgk ya başvuru yapın.
Anne + 2 çocuk yetim maaşı alsa %50+ %25+%25 olarak bağlanabilecekti maaş oranları.
Anne + 3 çocuk yetim maaşı alıyor bu durumda, Toplamda alınan maaş oranı %100 ü geçemeyeceğinden, vereceğiniz dilekçe ile bir değişiklik olmayacaktır anne+3 çocuğun aldığı toplam miktarda.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Anne + 2 çocuk yetim maaşı alsa %50+ %25+%25 olarak bağlanabilecekti maaş oranları.
Anne + 3 çocuk yetim maaşı alıyor bu durumda, Toplamda alınan maaş oranı %100 ü geçemeyeceğinden, vereceğiniz dilekçe ile bir değişiklik olmayacaktır anne+3 çocuğun aldığı toplam miktarda.
Totalda alınan para değişmiyor. Ama Annenin ve çocukların alacağı miktarlar parasal olarak değişiyor.