Yaşınız kaç?
Printable View
Yaşınız kaç?
Polislik bir durum olmaz. Çevremdede Olduğuna daha rastlamadım. Anne babadan bir erkek ile görülse dahi tepki alacak olan kız çocukları olur. Annen duysa( sen söylemezsen nasıl duyacak) oda birşey demez. Çocuklarının Eskort kızlarla beraber olduğunu bilen anne yok denecek kadar azdır. Çok olsa paraları kötü kadınlarla yeme der.
Dua et iğrenme durumu bir daha sen istemezsen görme ihtimalin olamayacak birinde başına gelmiş. Evlenipte başına gelebilirdi.
Bir kadın ile beraber olma isteğinden kaynaklanan stresini hala üzerinden atamadın. Üstelik yarıda bırakmışsın. Şu anda yaşadığın şey bence kızdan iğrenmen falan değil iğrenipte mevzunun sonunu getirmemen. Sonunu getirseydin şu anda onu düşünüyor olacaktın. İnançlarına ters gelmiyor ise korkunla yüzleş, tekrar dene. Üzülme cehennemde tek başına kalmıyacaksın, Bayağı kalabalık olacak.
gülsemmi üzülsemmi bilemedim :) yahu bu ülkede teröristler rahatça geziyor tozuyor senin kadar endişelenmiyorlar yakalanırım diye arkadaş rahat ol şu ülkede o kadar çok dert sorun var ki senin ki hüsnü kuruntu biraz gez toz başka şeylerle ilgilen dikkatin daılsın zaman herşeyin ilacıdır 1-2 hafta sonra kendine gülüceksin ne kadar boş bir mevzu için endişelenmişim ben diye neyse kal sağlıcakla
23 yaşındayım :( utanmaz, ahlaksız biriyim, ülkede olan o kadar şey var ben kendim ile çok kötü olan bir şey yaptım, inancımda böyle bir şey yok, Allah 'ım yasaklamışsa bildiği var, ben şimdi çok iyi anlıyorum, ben buraya artık giremeyeceğim. Hakkınızı helal edin, yazdıklarım için sizlerin bu yazdıklarıma şahit olmuş gibi oldunuz özür dilerim . :'(:'(:'(:'(:'
Teşekkür ederiz, bizden yana helal olsun.
üzüldüm bu arkadaşın durumuna niye bu kadar kafaya taktı bu mevzuyu anlamadım.
Sorununuz hukuki olmaktan ziyade psikolojik gibi duruyor.Psikiyatrist Dr.dan yardım almanız yerinde olur.