bu kadar ufak olayları büyütme. sen dava acmaya kalksan bile savcı izin vermez adamın o kdar işi gücü var ona yetısemıyor bıde zamanını buna mı ayırsın
Printable View
bu kadar ufak olayları büyütme. sen dava acmaya kalksan bile savcı izin vermez adamın o kdar işi gücü var ona yetısemıyor bıde zamanını buna mı ayırsın
genç arkadaş ileride çocuğun olduğunda anlarsın bahsettiğin sarı dişli kirli sakallı adamın tepkisini. Sana tavsiyem geniş bir perspektiften bak olaya, sokakta başı boş dolaşan köpeklerin yarattığı tehlikeyi de bir anlamaya çalış,köpeği adamdan korumak gibi niyetin varsa alıp evine götürebilirsin. Küçük bir dip not: başkalarının meseleleriyle boşuna harcama vaktini, gez-toz. Sonra sert bir kayaya çarparsın bak emniyet müdürüyle gereksiz yere kavga eden motorlunun sonu ne oldu... Gençlik heyecanlarına kapılmayın
Öyle bir zamanları var ki...
Ben bir şahsa "mal" kelimesini kullandığım için şuan yargılanıyorum. Üstüne üstlük "mal" kelimesini "ne kadar mal bir adamsın" gibi bir cümlede de kullanmadım.
Kullandığım cümle "benim amacım bu adamın ne mal olduğunu herkesin görmesi" buradaki "mal" kelimesinden tuttu savcı dava açtı :D
Mal kelimesini şahsın nasıl bir insan olduğunu ifade etmek için kullandım dedim bakalım ne sonuç çıkacak. Yargılama hala devam ediyor, şaka gibi :D
Hayatlarına saygı duymadığımızı kim söyledi ancak sokakta başı boş gezen saldırgan köpekler sizi tedirgin etmiyor mu? Özellikle kadınlar ve çocuklar için tehlike değil mi? Köpekten kaçarken ezilme tehlikesi atlatan insanlar var.
Hocam hayatlarına saygı duyalım, sonuçta onlarda can taşıyan varlıklar. Tamam da ben bu köpekler yüzünden motosiklet ile 2 kez kaza atlattım.
Geçen ay taşındığım evin dibinde çocuk parkı vardı ve abartısız 20 tane köpek vardı ve her gece bu köpekler yüzünden uykum mahvoluyordu.
Sokaklarda başı boş köpek olması bana hiç doğru gelmiyor, devlet koruması altında hepsini barınaklarda barındırmak gerekiyor.
Edit : Şuan taşındığım bölgede de başı boş köpek dolu, akşamları koşuya çıktığımızda peşimizden geliyorlar parçalayacak gibi :D
Korkup kaçmaya kalksak emin olun parçalarlar bizi. Saygılar.