Konuyu hortlatmak gibi olmasın yardımınıza ihtiyacım var. Dava duruşma tarihi belli oldu (18 mayıs 2016 asliye ceza mahk.). Kafama takılan en önemli soru bu davanın sonucu ne olur? Ne olur sizce
Printable View
Konuyu hortlatmak gibi olmasın yardımınıza ihtiyacım var. Dava duruşma tarihi belli oldu (18 mayıs 2016 asliye ceza mahk.). Kafama takılan en önemli soru bu davanın sonucu ne olur? Ne olur sizce
Sonuç ne olur yardım lütfen
Suç sabitse ceza çıkacaktır.Avukat yardımı telafisi olmayacak durumların önüne geçebilir.Çalmanın küçüğü, büyüğü sanalı, gerçeği olmaz.Yüz kızartıcı suçlardandır.Ağır ceza davaları şakaya gelmez.
Mahkemeye 2 gun kaldi ve avukat tutmadik, soyle bir fikrim var. İnternet babamin uzerine gorunuyor ve o suclu gorunuyor. Ben evden kacip mahkemeye gitmesem yani babam kendisi gitse ona ceza verilirmi? Verilmemesi lazim cunku sucu o islemedi ve internetten anlayaman biri oldugu da belli olur. Ve ceza cikmaz diye dusuyorum. Bu sekilde kurtulabilirmiyiz?
Mehmet, bu iş sandığın kadar basit değil. Babanla birlikte duruşmaya git ve hakime samimi itiraflarda bulunarak, pişmanlığınızı iletin ve cezada indirim talep edin.
Mahkemeye yarın gidicem sonucunu yazarım burdan. İnşallah beraat çıkar ya.
Para cezası mı verilir hapis mi.
Geçmiş olsun 3 yıldan dava açılırsa karşı taraf ta şikayetten vazgeçmişse en alt sevıyeden ceza alırsan atıyorum 1 yıl 3 ay ceza aldın hapıse gırersın 1 hafta ıcerısınde ceza evı yonetımı uygun gorurse denetımlı serbestlıkle salar senı her hafta polıse gıdıp ımza verırsın ve bu ceza bıtene akar bırdaha herhangı bır suç işlemezsın 2 yıldan az alınana cezalarda boyle oldugunu bılıyorum (hukukcu değilim)