Cevap: Banka Tüketici hakem heyeti kararına itiraz edip mahkemeye verdi.
Alıntı:
farukemir rumuzlu üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim araştırıp sayenizde biraz bilgi sahibi oldum..
Toparlıyorum bilgileri..
Birde bu itiraz dilekçesinin matbu bir kalıbı var mı ne şekilde yazmalıyım..
Yanlışlık yapmak istemem..
Yani?
Madde 3 de bişey mi gözden kaçırıyorum.. Şöyle anlamıştım ben: iyi bir cevap dilekçesi yazıp hakem heyeti kararında ekspertiz ücreti ile ilgili bir bölüm olmadığını ileri sürüp reddini talep edersem red edilme ihtimali yüksek değil mi?
ne demek istedin tam anlamadım sanırım ben..
Evet madde 3 te süresi içersinde cevap dilekçesi bekliyor sizden. Cevap vermezseniz iddiaları zaten red etmiş sayılacaksınız. Verdiğiniz cevap dilekçesindeki itiraz ve taleplerinize göre bir değerlendirme yapacak mahekeme.
- - - Updated - - -
1-Bana göre dekontta tek kalemde, sadece kullandırma komisyonu yazıyor ise ve tshh bu kararı vermiş ise ekspertiz ücreti bu davanın konusu olamaz. Ve ekspertiz ücreti iptal talebini Tshh kararına dayanarak yapamaz. Bu nedenle davanın reddi gerekir.
2-Diğer bir itiraz nedeni haksız şart. Dava dilekçesinde karşı tarafın iddialarında sizin belli masraf kalemlerinde uzlaştığınızı ve bunların neden olduğunu saymış. Sizinle müzakere ettiğini ve sizin taahhütname verdiğinizi iddia ediyor. Ama bu masrfa kalemleri içinde zaten ekspertiz ücretide yok.
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Evet madde 3 te süresi içersinde cevap dilekçesi bekliyor sizden. Cevap vermezseniz iddiaları zaten red etmiş sayılacaksınız. Verdiğiniz cevap dilekçesindeki itiraz ve taleplerinize göre bir değerlendirme yapacak mahekeme.
- - - Updated - - -
1-Bana göre dekontta tek kalemde, sadece kullandırma komisyonu yazıyor ise ve tshh bu kararı vermiş ise ekspertiz ücreti bu davanın konusu olamaz. Ve ekspertiz ücreti iptal talebini Tshh kararına dayanarak yapamaz. Bu nedenle davanın reddi gerekir.
2-Diğer bir itiraz nedeni haksız şart. Dava dilekçesinde karşı tarafın iddialarında sizin belli masraf kalemlerinde uzlaştığınızı ve bunların neden olduğunu saymış. Sizinle müzakere ettiğini ve sizin taahhütname verdiğinizi iddia ediyor. Ama bu masrfa kalemleri içinde zaten ekspertiz ücretide yok.
Bende bunları belirteceğim bir de e devlet şifresi alıcam şimdi hanıma davaı ne zaman açmışlar ona bakıcam 15 gün sürenin dışında gibi onu da ekleyip vericem dilekçeyi..
15 günlük süre ile sıkıntı olabileceğini önceden belirtmiştim. Tshh den tebliğ tarihini celp edilmesini talep edin.
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
15 günlük süre ile sıkıntı olabileceğini önceden belirtmiştim. Tshh den tebliğ tarihini celp edilmesini talep edin.
eyvallah zaten kendilerinin mahkemeye verdiği kağıtta da tebliğ tarihi yazıyor.. kendi kendilerine ofsayta düşmüşler gibi..