Örneğin bir tapu kadastro müdürlüğünde çalışacaksanız engel olmayabilir, ama öğretmenlik için engel teşkil edecektir.
Printable View
Örneğin bir tapu kadastro müdürlüğünde çalışacaksanız engel olmayabilir, ama öğretmenlik için engel teşkil edecektir.
öncelikle benzeri ve bunun 10 katı kötü bir olay benimde başıma geldi. Eğer allahtan kazanacağın varsa kazanırsın ben kazanmıştım. Birebir aynı şekildeydi Mülakatı ama benim memurluğumu askıya aldılar. Bizzat ankara adalet güvenlik memurların onaylandığı yere gidip sormuştum. ordaki müdür bana eğer hagb kararı bile alırsan elenirsin demişti. ve şuan beraat edemedim psikoloji raporu bekliyorum 15 yıla kadar cezası çıkabiliyor. Psikoloji bozuk gelirse. olay basit dahi olsa. Aradım hala askıda bekletiliyorum. benim arkadaşlarımın hepsi başladı çalışıyorlar şuan
olsun yine sızınkı de katalog suclara giriyor hagb almazsanız mutlaka atanırsınız bence
bu davadan beraat etmenin tek yolu vardır açıklıyım ; (İFADELERİNİZİ GÖREMEDEN AÇIKLAMA YAPIYORUM )
o kızla daha önceden bir sevgili boyutunda olduğunuzu iddia ederek yüz yüze KONUSMAKTAN UTANDIĞINIZ İÇİN 2 kere mesaj çektiğinizi BEYAN EDİNİZ
DAHA ÖNCEDEN BİR SEVGİLİ/ARKADAŞ OLDUĞUNUZU 1 VEYA 2 TANIKLA KANITLARSANIZ BERAAT EDERSİNİZ
DİP NOT : ifadeleriniz ne beyan ettiniz ? (beyanlarınız çok önemli lütfen açıklayınız ki bizde daha iyi irdeliyelim ) vermis olduğunuz ifadeler bu dediğim iddia UYGUN OLMASI GEREKİR !
öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. ben ifademde gerçekte olduğu gibi duygusal olarak hoşlandığımı tanışmak istediğimi rahatsız etmek gibi bir amacımın olmadığını söyledim. bu ifademin üzerinden öneriniz var mı acaba
- - - Updated - - -
cinsel taciz davasının memuriyete engel olmadığına dair emsal danıştay kararları var. benim korkum memurluğu kazanırsam dava görülmeden yine de elenebilir miyim korkusu..
- - - Updated - - -
kanunlara baktım cinsel saldırı giriyor ama cinsel taciz girmiyor katalog suçlara.
Hocam sonuç ne oldu çok merak ediyorum.
daha bu gün bakanlığımızın disiplin işlerle görüşmek zorunda kaldım bu konuda . 1 yılı gecik cinsel tacizle yargılamadan hüküm giyen kişi memur olamaz. memursada ihraç edilir.bakın özelllikle yazıyorum aldığınız hüküm cinsel taciz sucuyla verildiyse.
Sonuç ne oldu hala devam ediyor mu yoksa?