Engin Bey barodan avukat talebi yapabilirmiyim bu durumda peki ?
Printable View
Engin Bey barodan avukat talebi yapabilirmiyim bu durumda peki ?
Bu konuyla ilgili barodan avukat talep edebiliyormuyum pekı ? bu icra davaları içinde yardımcı oluyorlarmı ?
maddi durumun yoka ilgili barodan bilgi alarak ücretsiz bir biçimde avukat tutabilirsiniz.
eğer maddi durumunuz normal/iyi bir durumda işe HEMEN BİR AVUKAT TUTMAK SURETİYLE RESMİ BELGEDE OYNAMA YAPMAK NEDENİYLE SAVCILIĞA SİKAYE EDİNİZ.
SİZE İCRADAN 5 GÜNLÜK İTİRAZ SÜRESİ TANIYAN ÖDEME EMRİ GELDİĞİ VAKİT 5 GÜN İÇİNDE DOLDURULAN SENETE BİLEREK OYNAMA YAPILDIĞINI DİLEKÇEDE BEYAN EDEREK İTİRAZ EDİNİZ
ayberk_08 itirazda bulundum zaten hemen bu da itiraz sonucu oluşan dava henüz suç duyurusunda bulunmadım cunku konuyla ılgılı pek bir bilgi sahibi değilim
bu konuların içinde hukuki açıdan önemli detaylar içerdiği için bu alanda Uzmanlaşmış bir avukatan yardım almanızı rica ederim.
YAPACAĞINIZ HUKUKİ İŞLEMLERİ ÖZETLİYİM;
1-gelen ödeme emrine itiraz nedenlerini izah etmek suretiyle itiraz ediniz (yaptınız )
2-savcılığa İLGİLİ TÜRK CEZA KANUNU maddelerine atıfta bulunuarak sikayet etmek
3-EĞER maddi kayıbınıız olursa kanıtıyla birlikte maddi tazminat , olayın boyutuna göre istirdat davası açarsınız.
NOT:ilamsız icraya itiraz dilekçesinin fotorafını çekerek koymanızı bu sitede soru soranlardan koymasını önerdiğim gibi sizede öneriyorum çünkü sizin olayın içinde hukuki bilgi azlığı nedeniyle önemsiz gördüğünüz olayları itiraz dilekçesinde koymadığınız vakit karsı taraf CEVAP DİLEKÇEDE SİZİN verdiğiniz dilekçenize atıfta bulunarak açılan dava rahatlıkla KAYBETMENİZE NEDEN OLUR !
o yüzden elinizde bu soruyla ile ilgili bütün evrakları ÖZEL BİLGİLERİ KAPATARAK FOTORAFINI KOYMANIZI ÖNERİYORUM :)
Hocam baroya gittim icraya itira davasina avukat yardimi yapmiyoruz dediler ve enteresan olan adli yardim burosunun kapisi kilitliydi ve kimse ilgilenmedi . Bana soylenen bosanma ve ceza mahkemelerinde adli yardim sagliyoruz dediler ve ben dolandirildim dedim bizim sorunumuz degil dediler ne yapmaliyim simdi ben avukat tutacak durumda değilim malesef ve o mahkemeye gitmekten korkuyorum cunku adamin kendi sehri ve hersey bekliyorum . Ne yapabilirim artik soylediklerinin yasal dayanagi varmi barodakilerin baska bi avukattan fikir almak istesem seansi 200 tlden basliyorlar