Dün noterde işlemelerimizi tamamladık. Noterin Dünyadan haberi yok. Sizin gönderdiğiniz formatı kullandık. Çok teşekkür ederiz. En yakın sürede gelişmelerden bahsedeceğim.
http://speedy.sh/xUPA8/IMG-20150713-WA0004.jpg
Printable View
Dün noterde işlemelerimizi tamamladık. Noterin Dünyadan haberi yok. Sizin gönderdiğiniz formatı kullandık. Çok teşekkür ederiz. En yakın sürede gelişmelerden bahsedeceğim.
http://speedy.sh/xUPA8/IMG-20150713-WA0004.jpg
İYİ Kİ İHTARNAME HAZIRLAYARAK KOYDUM :)
bu ihtarname gönderdiğiniz için üvey anne RESMEN SİZİN kiracınız konumuna gelmiştir :) eğer kira ödemese TAHLİYE TALEP EDEREK %25 AKDİ FAİZLE İŞLETEREK İCRA TAKİBİ yaparsınız 30 gün için ödeme yapmazsa hem malları üzerine haciz konur satılır paranızı alırsınız. Hemde evden mahkeme kararı ile rahatlıkla çıkarırsınız.
BAZI SORULARIM OLACAK ;
1-1200 tl kira bedeli diyer apartman dairlerine bakıldığı vakit fahiş bir FİYAT MIDIR ?
(o bölgede olmadığım için kira bedellerinden haberim yok )
2-İLGİLİ noterin dünyadan nasıl haberi olmaz ? YANİ BUNU SİZ NASIL ANLADINIZ ?
NOT:üvey anne ihtardan haberi yoksa hiç haber vermeyin öğrendiği vakit tepkisini merak ediyorum CEVAP İHTARI YAZARSA BELİRTİNİZ BÜYÜK İHTİMALE TAHMİNİMCE YAZILMAYACAKTIR :)
size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
SAYGILARIMI SUNARIM
ayberk_08
İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederiz. Bayramdan dolayı geçte olsa eline ulaştı. Bugüne kadar hiç yasal bir süreç başlatmadık konuşarak halletmeye çalıştık. Onun için biraz sinirlendik galiba:) ama amacımıza ulaştık. Evin bulunduğu bölge için kira bedeli uygundur. verdiği cevaplardan anlaşılan Sesimizi çıkarmasaydık 3-5 ay daha oturacakmış. Bizde ver parasını istediğin kadar otur dedik.:) Şimdi Ağustos ayının başında evi boşaltacağını belirtti. Ama 1 aylık sürenin kirasını vereceğini hiç tahmin etmiyoruz bırakıp gidecek. Hatta elektrik su ve telefon hala babamızın üzerine onları bile ödemeyeceğini belirtiyor. Kirayı almak ve bu borçları ödetmek için ne yapmalıyız.
Benim aklıma gelen evi taşıdığı tarihte adreste bulunup bu toplam bedelleri istemek olacak. Vermiyorsa polis çağırıp "kira bedelini ve kullanım borçlarını vermeden evi tahliye etmiştir" diye rapor tutturayım diye düşünüyorum.
Sizin görüşünüz nedir? Nasıl bir yol izleyelim.
Notere gelince, gerçekten hiçbirşeyden haberleri yok. Size anlattığım gibi onada konuyu anlattık. Evden çıkaramazsınız, mahkemeye gidin diyor bize. Bizde dedik şu metni yaz bize ver. Tamam dedi biz okuduk o yazdı. :)
Noterin dediği gene de doğru,
gönderdiğiniz ihtarı alıp gene çıkmıyorum deme hakkını kullanmış olsaydı, mahkemeden başka yolunuz yoktu çözüm için.
İhtar amacına ulaşmış gibi görünüyor, korkmuş ve geri adım atmış gibi.