Cevap: Banka dekontunda ki ''Finansal destek'' açıklaması ve şahitlerim yeni dava için yeterli mi?
Özür dilerim,evet savcılık başvurusunu kastetmiştim,aslında savcılığa vermiş olduğum dilekçeyi avukatım incelemişti,belkide yazışmaları ve banka dekontunu yeterli görmediler bilemiyorum artık.Aydınlatıcı bilgileriniz için çok teşekkür ederim yazdığınız gibi icra yoluna gideceğim,eğer sonuç alamazsan yeni bir dava açacağım,iyi çalışmalar dilerim.
Alıntı:
Şenol Eker rumuzlu üyeden alıntı
Takipsizilik kararı siz evde olmadığınız için değil, yaptığınız şikayetin devlet tarafından soruşturulmasına gerek görülmediği için verilir. Dosyalarınızı e-devletten takip edebilirsiniz. Sanırım yurt dışına tebligat yapılmıyor olmalı. Mahkeme diyorsunuz ama savcılık başvurusundan bahsediyorsunuz sanırım, demek ki verdiğiniz dilekçede bir sorun vardı ya da yersizdi ki reddedildi. Benim de yüzde yüz haklı olduğumu ve dava açılması gerektiğini düşündüğüm bir şikayetime takipsizlik verildi. Demek ki düzgün dilekçe yazamamışım diye düşündüm. Dilekçe yazarken dikkat edilecek çok fazla husus var.
Yurt dışında yaşayan kişiler içimn durum nedir bilmiyorum ama, anlattığınız şekilde dolandırıcılık yapanlar var.