Cevap: Hsbc Bankası beni abime şikayet etti.
Haklı mısınız haklısınız.Bankanın böyle yapmaması gerekir ama yapıyor.Nasıl ki borçlu, şu tarihlerde ödeyeceğim dediği, imzaya ve belgeye bağladığı borçlarını ödememezlik etmemeli, banka da bunu yapmamalı ama dediğim gibi o onu yapınca bu da bunu yapıyor.
Bu sebeplerden abiyi geç eski komşusuna kadar arananlar var.Arayana bir şey desen, ''naapiyım alacağımın peşindeyim diyor''.O da kendince haklı.
Bu memlekette zaten herkes haklı, haksız kimse yok.Ben bu konuda haksızım diyeni her geçen gün daha az duyar oluyoruz.
Siz de haklı olmakla beraber dava açarak bir yere varamayacağınızı bankanın avukatlarının çok güzel ve çok basitçe kılıfına uyduracakları bilgisini vermiş olayım.
Sn.Üye lyon'un yazdığına bu çerçevede ihtimal vermek gerekecektir.
cevaplayan herkese teşekkür ederim salı günü savcılığa gidip şikâyetçi olacağım. sonrasını göreceğiz. Gün geldi orada burada hakkını savunmak diye atıp tuttuk o kadar . şimdi insanlar güçlü diye karşısında korkmak veya susmak yakışık almaz
. Birde devrimci yüreğim kapitalizmi ters köşe yakalamışken bu gölü her türlü atarım.
Alıntı:
ekrembilmez rumuzlu üyeden alıntı
cevaplayan herkese teşekkür ederim salı günü savcılığa gidip şikâyetçi olacağım. sonrasını göreceğiz. Gün geldi orada burada hakkını savunmak diye atıp tuttuk o kadar . şimdi insanlar güçlü diye karşısında korkmak veya susmak yakışık almaz
. Birde devrimci yüreğim kapitalizmi ters köşe yakalamışken bu gölü her türlü atarım.
Hukuki bilgisi olmadan davalara kalkışıp sonra kaybettim yaa diye borç üstüne birde masraf, avukatlık ücretleri ekleyen arkadaşları daha öncede gördük hala daha görmekteyiz.Eğer olayı bir futbol maçına benzetiyor ve kendinizi gol pozisyonunda kaleciyi ters köşede sanıyorsanız böyle bir durum söz konusu olmadığı gibi atacağınız adımlar yeni goller yemenize sebep olmaktan başka bir şeye yaramayacaktır.Ama madem kafanıza koydunuz deneyin bakalım.Kolay gelsin.
Bankanın sizi abinize şikayeti neresinde bu olayın anlayamadım, yada özel bilgilerinizi paylaşması??
Yaptıkları arayıp size ulaşamadıklarını söylemekten ve bir tel.numarası vermekten ibaretken, kapitalist sistemi ters köşeye yatırmış olmaktan daha çok harcayacak vakte ve nakte sahip biri gibi görünüyorsunuz buradan bakınca.