Cevap: Bu hocayı hangi merciye şikayet etmek lazım ?
Alıntı:
haletiruhiyem rumuzlu üyeden alıntı
Eğer gerçekten derslere devam ettiyseniz ve hocanın devam tutma işlemi gerçekten sizin dediğiniz gibiyse sırası ile müdürlüğe, rektörlüğe, yükseköğretim kurulu başkanlığına yazılı dilekçe ile başvuruda bulunun.
Somut olabilecek ya da bahsettiğinizde şahit olarak gösterebileceğiniz ve sorulması durumunda sizin anlattıklarınızı doğrulayacak iddialarınızı belirtin ve üniversitenizin yönetmeliğindeki devam şartını yerine getirdiğinizden dolayı yanlış olan işlemin iptal edilerek sınavlara girme hakkınızın geri verilmesini isteyin.
Ancak şunu belirtmek isterim biraz olgun davranmak lazım, eğer size karşı söylenmiş bir şey karşısında hemen böyle cevaplar veriyorsanız ortada sizin tam anlatmadığınız şeyler var gibime geliyor benimde..
aydınlattığınız için teşekkür ederim ....
2 sene üniversite okudum 2 yılda toplamda 4 dönem eder her dönem farklı ders gördük 4 dönemde o kadar dersin içinde 1 tane derste bile devamsızlık sorunu yaşamadım. kadın gelmiş 70 yaşına burnunun ucunu görmekten aciz. lisede ki kara düzen müsvedde kağıda yoklama alıp gidiyor sizce burda benim anlatmadığım başka ne olabilir ???
burda mağdur olan benim matematikten pek anlamam ama devamsızlık sorunu olan biriside değilim ben bu işin peşini bırakmam benim alnımda enayi yazmıyor ben o okula ne imkansızlıklar ne zorluklar içinde gittim kendini bilmez bir hocanın dengesizliği yüzünden aynı dersi tekrar alamam ..!!!
Cevap: Bu hocayı hangi merciye şikayet etmek lazım ?
Alıntı:
MUCİT rumuzlu üyeden alıntı
saçma sapan konuşma gerizekalı herif ...
üye olurken tc kimlik numaramıza varana kadar herşeyimizi verdik üstüne sorumuza adam akıllı bir cevap bile bulamadık ee ne analadım ben bu işden ???
Siz hocanız hakkında suç duyurusunda bulunmayın, ben sizin hakkınızda T.C.K. 1251-4 maddeleri gereğince suç duyurusunda bulunacağım!!