Cevap: Eşim Evi Terkedip, Boşanma,Nafaka,Tazminat Davası Açıyor..
Abdullah YAMAN, değerli yorumunuz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Adaletin yaşadıklarımı göz ardı etmeyeceğinden eminim. Eşim çocuğun velayetini istiyor. Tazminat istiyor. Nafaka istiyor da.. Çocuğu ben işten geldiğimde sokakta buldum. Kendisi evi terketmiş. Terkettiği günden bu yana çocuğu da beni de aramadı bile.. Bunlara rağmen devlet benim evladımı terketmiş, aramamış, yerinin belli olmadığı, kimle olduğunun bilinmediği "anneliği kalmamış" bir kişiye mi verecek ?.. Yoksa benim gibi çalışan, yeri yurdu, evi, sosyal yaşantısı ve ikameti belli olan birine mi ?
Ayrıca kendi ailesi avukat kanalıyla kendisine ulaştığında; Beni aramayın, sizi sildim. Siz kimsiniz ki beni arıyorsunuz. İstemiyorum hiçbirinizi, bir daha oraya o bölgeye gelmem, gelmeyeceğim diyor.
Avukatları bana anlaşmak istediğini ve [ sadece çocuğun velayetini ver, çocuk sende kalsın ! tazminat nafaka istemiyoruz ] müvekkilinin zaten 3-5 sene çocuğu alacak durumda olmadığını dahi söylüyor. Bende dedim ki [ çocuğu okula gönderdiğimde, akşam eve gelmezse, kaçırılırsa ] ne olacak o zaman benim halim diye sorduğumda PROTOKOL imzalarız aramızda diyor.
Benimle son aylarda yatağıma girmeyen, evimin işlerini yapmayan, kadınlık görevini yerine getirmeyen, beni aldatan [ki aldattığı için muhtemelen yatağıma gelmeyen], gizli facebook üyeliği açıp, gruplar kurup yöneticilik ve paylaşım yapan, Orada insanlarla tanışıp aşk yaşayan.. Barolarda avukatlarla benden gizli olarak görüşen, boşanmak için benimle özel kavgalar tartışma ortamları yaratarak DELİL TOPLAYAN.. Ses kaydı alan bir insan... Söz dinlemeyen, durmadan gezen bir insan, bana şiddet uyguluyor diye, evine bakmıyor diye bana iftira atan.. Son zamanlarda İnternetteki alışveriş sitelerinden bir sürü giyim eşyası aldırttı bana [ ki onları da alıp gitmiş ] bir insan cezasız mı kalacak..
Zaten alacağı bir ceza yok bizim ülkemizde, ya sonra.. EVLADIMI da alacak..
Yok mu bunun bir çaresi.. Uyku uyuyamıyorum. Rüyalarıma giriyor. Psikolojim alt üst.. Yaratan'a Rabb'ime sığındım.. Bu vatan için HAKKARİ'de, ŞIRNAK'ta dağın tepesinde hainlere karşı nöbet tuttum.. Askerlik yaptım.. Terörle Mücadele de üstün hizmet belgesi aldım. Bu muydu bedeli.. Adalet bu mu olmamalı..
Telefon benim, Fatura benim, Hat benim.. İnceletemiyorum. Telefonu aldırtamıyorum. Evdeki laptop'u alıp gidiyor, inceletemiyorum. Ben askerdeyken istemediğim halde babasının evinde kaldı, babasının evindeki Masaüstü bilgisayarını inceletemiyorum. Benden habersiz yeni bir telefon ve yeni bir hat almış.. Onu da aratamıyorum... Onlar olmadığı için de ispat edemiyorum. %100 başka bir insanla beraber gitti.. Bunu da [ ailesinin ve çevredekilerin söylemleri, benim kafamda birleştirdiğim olaylar ] öğrendiklerimle çözümleyebiliyorum. Onu da kanıtlayamıyorum.Acımasız olmak istemiyorum. Mahkeme de eşimi suçlamak, itham etmek, evliliğimizdeki sırları ifşa etmek istemiyorum. Çünkü kaldıramıyorum.Midem kabul etmiyor yaptıklarını.Ne yapacağım şaşırdım.
Sizler bu işin, davaların erbapları, ustalarısınız.. Hangi yolu izlemeliyim..
İsteğim ve amacım.. Nafaka, Tazminat ve çocuğumu da vermeden BOŞANMAK ve kurtulmak..Lütfen..
Lütfen Yol gösterin...
Alıntı:
Avukatları bana anlaşmak istediğini ve [ sadece çocuğun velayetini ver, çocuk sende kalsın ! tazminat nafaka istemiyoruz ] müvekkilinin zaten 3-5 sene çocuğu alacak durumda olmadığını dahi söylüyor. Bende dedim ki [ çocuğu okula gönderdiğimde, akşam eve gelmezse, kaçırılırsa ] ne olacak o zaman benim halim diye sorduğumda PROTOKOL imzalarız aramızda diyor.
Alıntı:
Hangi yolu izlemeliyim..
İsteğim ve amacım.. Nafaka, Tazminat ve çocuğumu da vermeden BOŞANMAK ve kurtulmak..Lütfen..
Lütfen Yol gösterin...
Anlaşmalı boşanma teklifini kabul edin derim .
Arkadaşlar tekrar merhaba..
Davamın seyri şu şekilde devam edecek.
Aile Avukatımızla görüştük konuştuk. Evi terketmesi,çocuğu sokakta bırakması,kadınlık görevini yapmaması, evi terkederek(kaçarak) eş dost ve çevreme karşı itibarımı düşürmesi, psikolojik ve manevi olarak sorunlar yaşamama sebebiyet vermesi.. vs. konularında, çocuğun velayetini, maddi manevi tazminat ve boşanmayı isteyerek karşı dava açmaya karar verdik.
Ayrıca şahsıma yaptığı suçlamaların hepsini de lehime olacak şekilde ispat edebilir durumdayım.
Sizce davamın seyri nasıl olur ? Çocuk hala yanımda... Mahkemeye boşanma için başvurduğunda babamın evine gidiyorum çocuğumu da alıp diye başvurmuş.. Fakat babasının evinde değil..
Kendi ana babası bile nerede olduğunu bilmiyor.. Hatta avukatı bile nerede olduğunu bilmiyor..
Yani adli makamlar çocuğunu ve evini terkedip gittiğini bilmiyorlar sonuçta.. Bunu benim bildirmemle öğreniyorlar. Çocuğun mahkeme boyunca annesinde kalmasına karar vermişler bu değişir mi ? Ki zaten gideli 2 ay oldu bir kere bile çocuğu aramadı..
Sadece çocuğun velayetini almak istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım ?.. Okullar tatil oldu 1. sınıfa başlıyacak.. Evim okula yakın.. Şimdi yaz tatili Ben işe gidiyorum çocuğa annem bakıyor gün boyunca.. Babam da evde emekliler ikisi de.. Evde evladıma ayrı bir oda hazırladım.. Maddi manevi tazminatı zaten istemiyorum.. Sadece çocuğun velayeti istediğim..
Başka neler yapabilirim ?... Desteklerinizi esirgemeyin lütfen..
Son olarak , Desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum..
Geri dönmesi için ihtarda bulundunuz mu? Dava için size faydası olabilir.
Geri dönmesini istemiyorum ki ?