Özel hayatınızın açıklandığı kısımlar nereleridir belirtirseniz oraları düzenleyelim.
Printable View
Peki, konunun şöyle değiştirilmesini istiyorum;
"Merhaba,
Arkadaşlar bizim bir fırınımız var. Ancak bu fırını 6 sene kadar önce proje halindeyken aldık. Proje bitti, fırın yapılırken yeni bir yasa çıktı "Apartman altına fırın yapılamaz" diye. Biz iskan belgesini vs. herşeyi hazırladık, ancak yinede ruhsatı alamıyoruz. Bizim ruhsatı almak hakkımız değilmidir, sonuçta biz bu yasa çıkmadan önce fırın olarak projeden satın aldık.
Yani ruhsatı almak için neler yapmalıyız, almanın bir yolu yok mu?
Teşekkür ederim."
konunun böyle değiştirilmesini istiyorum, eğer isteğim yerine getirilirse çok memnun olurum. Böyle bir durumla karşılaşacağımı bilsem özel hayatıma girmez, bu kadar uzun yazmazdım. Ve bu isteğim yerine getirildiğinde, "konunun silinmesi isteği" yanıtı ve o yanıtdan bu yana bu yanıtlarda dahil tüm yanıtların silinmesini istiyorum -ki konunun isteğim üzerine değiştirildiği anlaşılmasın.
Huzursuz oluyorum böyle olaylardan ben, takıntılarım var. Uğraştırdığım için kusura bakmayın, teşekkür ederim.
Özel hayatınızla ilgili bilgiler olduğunu düşündüğünüz ilk mesajınız değiştirilmiştir.
Takıntılarınızı anlayabiliyorum, hepimizin takıntıları olabiliyor, örneğin Engin beyin belirtmiş olduğu sebeplerle bizim de yanıtlanmış konuları , benzer durumda olanlar için ,silmeme gibi bir takıntımız var.
Sonrasındaki, silinme isteği ve o konuya ilişkin yazışmalar bu nedenle silinmedi, umit ediyorum ki siz de bizim bu konudaki takıntımızı anlayışla karşılayacaksınız.
Anlıyorum, fakat aynı zamanda bu yazışmalar konuyu kirletiyor. Konu asıl amacından çıkıyor. İlk isteğimi yerine getirdiğiniz için teşekkür ederim. Bence diğer yazışmalarıda silseniz konu daha düzgün, sade, temiz olur. Diğer kullanıcıların bu konuya girdiğinde bu yazışmaların onları tatmin edeceğini sanmıyorum, neyse sizin bildiğiniz gibi olsun, silseniz minnettar olurdum. Teşekkürler iyi forumlar