Whois çekilen sitenin domaini ile hostingi ayrı gösterilir. Domain yurt dışı sitelerinden satın alınmış ise büyük ihtimal sonuç çıkmayacaktır. Sonuçta satın alma işlemi paypal üzerinden de yapılabilmektedir.
Printable View
Whois çekilen sitenin domaini ile hostingi ayrı gösterilir. Domain yurt dışı sitelerinden satın alınmış ise büyük ihtimal sonuç çıkmayacaktır. Sonuçta satın alma işlemi paypal üzerinden de yapılabilmektedir.
Merhaba, konusunaçalı 10 ay olmuş. Bu süreç ile ilgili bilgi talebim olmuştu bu konuyu açarken. Sağolun arkadaslar bazı geri dönüşler sağladı.
Ancak bu sürede başlattığım hukuksal süreçte belli aşamaya geldi. Özellikle klavye karşısına gecınce kendını dünyanın en delikanlı Adamı sanan cengaverlere ders olması ve başlarını durduk yere belaya sokmamaları adına bilgi vereyim.
Savcılık suç duyurusu sonrası, siber suçlar, bilişim polisi devreye girdi. Siteyi açan artist kabak gibi bulundu. Polis vasıtasıyla 2 defa ifadesi alındı. Ve ne garipti bu ifadeleri bu klavye delikanlısının olayı iyice cozurttugu günlere onun doğum gününe denk geldi. Savcılık ilk doğum günü hediyesini çalıştığı kuruma ekip göndererek yaptı. İlk olarak cevresine bunu açıklamaya çalıştı. İfadede saçmalamş, ve bu saçma ifadesine isnadı savcı da şahane bir İddianame hazırlamış. Şimdi dava günü bekliyoruz. Adını ip lerin arkasına gizleyeceğimizi sanan bu şahıs yakınen tanıdığım bir kişi çıktı. Şimdi Hakkı'nda kamu davası açıldı. Devlet memuruna görevinden dolayı hakaret suçundan. Tüm bunlaın yanında çalıştığı devlet kurumunda idari soruşturma başlatıldı...... Süreç bu şekilde sürüyor. Bundan sonrası hüküm , ardından tazminat davası vb...
Diyeceğim o ki genç arkadaşlar vpn de ip belli olmaz, tweeter isim vermez, Facebook Türkleri saymaz, domain yurtdışından bulunmaz gibi işlere çok guvenipte ileride tüm özel ve iş yaşamınızı huzur içinde yaşamanızı engelleyecek klavye delikanlılığına çok bulaşmayın.
Eğer siZ haksızlığa ugradıysanızda hıc vakti kaybetmeden savcılığa gidip şikayetinizi yapmaktan sakın kaçınmayın. Ülkemizde bürokrasi biraz yavaş
Şliyor, yol çok engelle dolu ama su akıp mutlaka yolunu buluyor. Lütfen savcılık gözünüzü korkutmasın ve suç suçu işleyenlerin yanına kar kalmasın.
Siteyi kimin aldığı kolayca bulunabilir. Buna şaşırmadım. Çünkü site alırken bir sürü şey yazıp dolduyorsun bir yerde muhakkak açık verirsin.
Keşke benim davalardada öyle olsa benimkilerde hep takipsizlik çıkıyor. Kim olduğunu bilmeme rağmen kanıtlayamyorum daha doğrusu bence kanıtlıyorum ama savcılar benimle aynı fikirde olmuyorlar.
Şurayı anlamadım.Adam size hakaret etmek için site mi kurmuş?
görünürde çalıştığımız sektör ile ilgili gibi görünen ama özünde şahsım hakaret ve itibasızlaştırma amacı güden bir site. %100 özgüven ile yapılmış, domain kayıtları gizli alınmış, ip ler vpn ile yutdışı kaynaklı gözüken bir site. :)
ama sonu onun açısından beklediği gibi bitmedi. :))