Cevap: Terasa seyyar 'mobilya' konulabilir mi?

evet şu an iki mesele var, komşu binadakiler çirkin görüntü var diyorlar ona hak veriyorum, iyi görüntü vermek gerek ama bunun teras katına (benim dairenin büyük balkonu yani, sadece benim daireden girilebiliyor) yere sabit olmayan bir yapıyı koyamayacağıma dair birşey göremedim hala.
- - - Updated - - -
ortak alan denilen şey, sadece benim giriş kapımdan erişilebilen, benim daireme ait büyük bir balkondur teras dediğim. başkası girmek istese hayır desem mahkeme kararı olmadan kimse giremez. 
duvara çivi de çakmıyorum bişi yapmıyorum sadece bu büyük balkon gibi alana ahşaptan bir yapı koyuyorum yerin üstünde duruyo.

Yere sabit olmayan bir yapıyı koyamayacağıma dair birşey göremezsiniz. Çünkü böyle bir şey yok.  Diğer apartmanların görüş açılarını engellemeyin. Yani duvar gibi bir yükselti olmasın. Yer genişletme olmasın. Binanın boyunu arttırıcı birşey olmasın.   Şikayet neydi? Görüntü kirliliği. Siz estetik bölümünü halledin. Karışan olmayacaktır.

evt sorun estetik, sadece kendi çatımın başlangıcına kadar yükseliyor yaklaşık 2 m, görüntülerini kapatmıyor, tabi  beni gözetlemek istemiyorlarsa, çünkü sadece benim penceremin önünde.
estetik olayını halledicem