Cevap: Benzin istasyonunun nitro dolandırıcılığı
bencede haklısınız en güzeli bi blog sayfası kurup olanıbıtenı bı guzel yazacagım dunya devı bır markasınını boyle ıgren bır sahtekarlık yapması ve madurıyetımın giden benzınımın yerıne o olanlardan sonra 50 tl lık al su sadakayıda sus gıbı gosterılmesını heryerde payalsacam shell nıtro performance tam bı fıyasko ve musterı hızmetlerı olsn yonetıcılerı tamamen sıkıntılı bı fırma bır daha asla shell den benzın fılan almam yaşasın opet , po , bp , vs gebersin shell
Cevap: Benzin istasyonunun nitro dolandırıcılığı
Ben hukuken yapılacakları yazdım siz davayı kazanır mıyım kaç para kazanırım kaç para harcarım elimde ne kalır gibi bir sorunun cevabını bekliyorsunuz sanırım bu cevabı burdan biz veremeyiz sizin iddialarınıza karşılık karşı tarafın da iddia ve savunmaları olacaktır karşı tarafınız da eften püften bir firma değil ki ulusal devasa bir firma bir ton avukatları vardır değil mi? dediğim gibi önce zararınızı tespit ettirirsiniz bilirkişi ne kadar zarar ziyan var der ona göre tazminat davası açıp zararınızı tazmin edebilirsiniz savcılığa da şikayet edebileceğinizi de tekraren ifade ediyorum.