Cevap: fuhuşa yer temin etmek iftiraya uğramakkk

Alıntı:

csk038 rumuzlu üyeden alıntı

magdur olan ve fuhuş yapan kadın mahkemede hakime ifade vermiş 
ve hazırlık aşamasındaki ifadesini red etmiş polislerden korktugu için bu şekilde ifade verdigini beyan etmiştir
emlakçının hiçbir suçu yok demiş beraat edermiyim lütfen yardım

Buradan yapılan youmlarda , beraat edersiniz dendiğinde kesin beraat edeceğiniz veya ceza alırsınız dendiğinde kesin ceza alırsınız demek olmayacağından, bu sorunuza verilecek yanıtların hiç bir gerçekliği olmayacaktır bunun farkındasınız değil mi?
Duymak istediğiniz kesin beraat edersiniz sözü ise,........  
Ancak hakimin değerlendirmesi ile bu sonucu duyabilirsiniz.

bu nasil mantiksiz bir davadir ya.. hem sen zinayi serbest birak suc olmaktan cikar. hemde millete zinaya yer sagliyor diye dava ac akil alir gibi degil..
simdi siz emlakcisiniz, kadin geldi sizden ev istedi gunluk haftali kaylik farketmez, ev tutmasinda yardimci oldunuz sonra kadin ne yapiyo nerden bileceksiniz. velev ki biliyorsunuz ne farkerder,yeri siz temin etmediniz ki sadece mesleginiz icabi ev gosterdiniz. sonra ev sahibi nerden bilsin kadinin ne yaptigini.. cok sacma bir dava olmus.. kadinin ankesorlu telefondan aradigini falan yazdigi kagidi falan mahkemede gosterin.. kolay gelsin, gecmis olsun

Telefonla aradığında sesini kayıt etmeyi akıl etseydiniz, mahkeme için birinci derece delil olarak kullanabilirdiniz. Bence bir avukattan yardım alın çünkü ciddi bi durum.  Ben 100 tane ses kaydı yaptım hemde sesini kaydediyorum diye bilgilendirmeme rağmen pek kale alınmad ki ???
ses kayıtları delil olarak geçmiyor diyorlar . ses kayıtları delil olarak geçiyor mu ?

Cevap: Fuhuşa yer temin etmek iftiraya uğramakkk

Arkadaşlar memur olan bi arkadasim gecenlerde para karşılığı bi bayanla birlikte oluyor ve iş bitttikden sonra evden ciktigi an polisler gelip alıyor müşteri olarak bilgi aalma tutanagi yapıyor lar adlı yönden birsey olmaz ama idari sorusturma acarlar demisler. Peki ceza alirmi alırsa ne ceza verirler acaba. Bide bayanla birisi aracılığıyla tanisiyor