Cevap: Kimlik ve adres bilgileri ve ses kaydım ile alışveriş yapılmış
Hayır aynı yerde çalışmıyor
- - - Updated - - -
Yaklaşık 400 liralık bişey miş sonrada bi elektronik Mağazası'sının internet şubesinden alım yapılmış bilgisayar yada telefon tam bilmiyorum ve ebat tarzı
Bi sitedende başka bir alışveriş yapılmış altın vs
Firmayı arayın ses kayıtlarını isteyin. Siz olmadığınızı söyleyin. Hatta karşılaştırsınlar sizinki ile. İkna olacaklardır. Zaten üründe geri gitmiş. Bir kayıpları yok. Hakkınzda bir soruşturma olursa sizinde mağdur olduğunuzu söyleyin. Firmadaki ses kayıtları ile karşılaştırma isteyin savcılıktan yada mahkemeden.
Başka birinin kredi kartı kaybolursa iptal ettirir. Bu kadar kolay alışveriş olmaz. Dolandırıcılar bu şekilde satış yapıp içine hıyar koydukları bile olduğu paketler gönderiyorlar. Sonra almadığınız birşey için para ödemek zorunda kalıyorsunuz.
Adam benim adıma konuşmuş benim pc den giriliyomuş gibi girmiş alışveriş yapmış suçlu benim.sıkıntıya düştüğüm konu aradaki adamlar dosyan savcının önüne gelmesin gelirse siciline işlenir arada galiba katip kalemi falan var ne yapmalıyım
Kendinizden eminseniz,
bırakın yapsınlar ne yapabiliyorlarsa.
Alıntı:
carsi2434 rumuzlu üyeden alıntı
Adam benim adıma konuşmuş benim pc den giriliyomuş gibi girmiş alışveriş yapmış suçlu benim.sıkıntıya düştüğüm konu aradaki adamlar dosyan savcının önüne gelmesin gelirse siciline işlenir arada galiba katip kalemi falan var ne yapmalıyım
Merhaba ben önceki arkadaş
Siz kendinizi suçlu olduğunuza şartlandırmışsınız? Şu an öyle bir moda geldimki ya siz çok saf ve evhamlısınız ve verdiğiniz cevaplardan bir dolandırıcı yazıdğı senaryoyla test ediyor modundayım.
Bu aradaki adamlar kim? Şahıs banka ve mağaza şikayetçi olmuş yazmışsınız. Bu üçüde de sizi aradımı? bu üçününde şikayetçi olduğunu nerden biliyorsunuz? Altın alındığını falan.
Biri bana geldi içerde hakkınızda böyle bir duyuru var savcının önüne gelimden kaldırabiliriz işte şu kadar falan para istediler
Bence bunlar dolandırıcı.
Peki bir suç duyurusu nasıl oluyor yani süreç nasıl oluyor avukat bey
Savcıya gidiliyor, şu şu kişi veya kişiler bana veya bize şöyle şöyle yaptı, şikayetçiyim deniliyor, ifade alınıyor, savcı şu şu kişilerin ifadesinin alınması için davet gönderiyor, ifadeleri alınıyor, sonra gerekli görülürse dava açılıyor
Firma bana ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ve ip adresinide verirmi peki avukat bey o zaman bende mağdur olduğuma dair suc duyurusu yapabilirmiyim