Cevap: 300TL aidat borcum nedeniyle uyarı yapılmadan icra dosyası gönderildi.
ceceli341 tsk
icray vermedin den eminim. Cunku aylik hesaplar da turkun borc olarak gosteriliyor ve ayni zaman bazi ay 5% karar verilmis iken turkten almiyor ama yabancilar dan aliyor. Boyle olmaz. Icraya turku verse hesap benim ve baska icraya verdi arkadasin gibi olurdu.
Bu haksizlik. Beni ve baska yabanciye icraya veriyorsa o turku vermesi lazim. Böyle keyfine göre hukuk mu olur. Size sevmiyorum icraya veriyorum onun seviyorum icraya vermiyorum. Bu sonunda ircilik gibi bir haksizlik. Yabancilar sarar veriyorum turkler verimiyorum durum!
Anlamadim sitede ev sahibin ipotekli dairelerin aidat alma hakkimiz yok ama yonetici istediye kader kulanabilir. Tek bir gun banka daireleri elline alirsa satarsa alan aidat ödeyecek. Bu nasil oluyor. Ipotekli dairelerin sahibin hic bir zaman aidat ödeme hakki yok mu? Istedin kader kulan zaten hukuk bir sey demiyor gibi geliyor bana?
Ben icray borcumu ödedim ve durdum. Bu hattalari toplanti konusmak lazim. Onun icin bilgi almak istiyorum. Dava acsam simdi mi ve beklesem mi. Dava acsam ne kazanirim sonunda? Yanbanca arkadas trafic kazasin dan daha yurt disinda oldugu icin ödemedi ki. Bilgi vermiyor ki.
Sanırım çeviri proğramı kullanıyorsunuz ve yazılanlar doğru olmuyor. :)
İpotekli daireden aidat alınır. İpotekli dairede ikamet edilebilir. Dairenin sahibi banka ise aidatı banka öder.
Yönetici kendi dairesi için aidat ödemez.
Dava açmayın bekleyin. Sorularınızın yanıtını belki toplantıda alabilirsiniz.
Haklısınız. Türkü icraya vermemek ayıp. Herkeze eşit davranmak gerekir.
Sizinle ilgili icra işlemi yapan olan Yönetici. Muhasebeci değil.
Muhasebeci sitelerde idari işlere karışmaz. Gelir ve giderleri deftere işler. Sigorta işlemlerini takip eder.
Resmi olarak sorumlu olmadığı bir işten dolayı muhasebeciyi meslek odasına şikayet ederseniz ve bu şikayet sonucunda sizin haksız olduğunuz anlaşılırsa , muhasebeci size karşı iftira ve tazminat davası açabilir.,
Sadece Türkiye de değil dünyanın her yerinde böyledir.
evet ama muhasebeci dedikodu davasi acakmis hesaplar dogru degil galiba yazinca ve ayni zaman ellimde banka dekontlari var iken icra da aidatlari ödemis diye gostermisler ...
zaten turk hukuklari anladim gore Almanyadan alinmis zamaninda
Toplanti da icra ya verilen kisiler iptal edilebilir mi yonetici degistikten sonra
ve paralar ödeyen kisinin faizleri geri verilir mi?
ve para ödemeyen kisi icra dan iptal edilir mi?
Suan ben ödedim faizler durdun ve bunlari toplanti da hal edelim diye
ama baska bir yabanci arkadasi hastalik filan suan dosya belgisi filan yok icin ödemiyor ve zaten anlamiyor nasil ve neden icraya virildine.
cevaplariniz icin tsk ler ve ayni zaman bir madde gibi bir yazi var mi gostermek kulanmak icin