Cevap: Kredi kartı mağduru
Alıntı:
yosungozlu rumuzlu üyeden alıntı
ödeyemeyeceğim.bana hapis cezası ne zaman gelir.
benimde bankalardan kaynaklı 10 icra dosyam 50 milyarın üzerinde borcum var.gercek şuki tek kuruş ödeme gücüm yok.hapis cezası olmadığını size daha önceden belirtmiştim. (icra memurları nezdinde yapılan sözleşmeye sadık kalınmassa bu durumda hapis cezası çıkma durumu var)
Cevap: Kredi kartı mağduru
ilk evvel geçmiş olsun arkadaşım önemli olan şu üzerinde malk mülk varmı çok önemli emeklimisin çalışanmısın ilk evvel bunları yazda sana ona göre cevap verelim 1 emekliysen malın mülkün yoksa kaçmana gerek yok isterse borcun 1000tlyken 100000tl olsun hiç farketmez bankalar hiç bir şey alamazlar rahat ol sadece evine gelirler icra için evinde bu borcu karşılayacak malın olmadığı için aciz vesikası düzenler ve giderler
2.eğer üstüne bir kayıtlı malın varsa üzgünüm haciz koyar ve satarlar
3. eğer çalışan kişiysen maaşının 1/4 ne haciz koyarlar4. Çok önemli hiç bir ki,mse bankaya veya her hangi bir kişiye borcu yüzündern hapis yatmaz çek hariç vede ödeme tahüdündende bulunursan yani ben bu borcumu ödeyeceğim arkadaş deyip imza atıpta 3 tane para ödemessen 3 ay içeri atarlar özür dilerim şimdi farkettim 24 yaşındaymışın alacaklılar asla peşini bırakmaz nerde çalışırsan çalış seni yakalarlar ve bu parayı almak isterler yani maaşının 1/4 ünü unut.