Cevap: Tüketici hakem heyeti kararına itiraz ve izlenmesi gereken yollar
merhabalar bugün davam görüldü ve kaybettim.davaya bakan hakim kargo firmasının ayıplı mal sunmuş gibi göründüğünü ama usul bozukluğu olduğunu ve benim direk ticaret mahkemesine başvurmam gerektiğini taşımacılık ve taşımacılıktan doğan sözleşme gereği konuya tüketici hakem heyetinin bakıp karar veremeyeceğini ve bundan dolayı lehime verdiği kararın usulsuz oldugu gerekçesi ile kararı iptal etti.istersem 1 hafta içinde ticaret mahkemesine itiraz edebileceğimi söyledi.madem bu konu tüketici hakem heyeti görev yetkisinde değil neden bakıp sonuca bağladı.thh de konusunca görevi dahilinde oldugunu söylüyor.hakim ticaret mahkemesi konusu dedi.neden ticaret mahkemesine direk başvurmadıgımı sordu bende bedelin 73 tl oldugunu ve de 3000 tl nin altında kaldıgı için önce thh ne gitmem gerektiği söylendi dedim.karar yüzüme okundu ve gerekceli karar sonradan gelecekmiş.itiraz edersem karar bana okundugu için direk mi ticaret mahkemesine gitmem gerekiyor yada gerekceli karar geldikten sonra mı.birde masraflar çıktı tabi gerekçeli kararda gelecek sanırım çünkü bana verilen kararda bir şey yazmıyor.haklı olabileceğim ama thh nin böyle karar alamayacagı için lehime verilen karar bozuldu.nasıl bir yol izlemeliyim acaba.birde ne kadar masraf cıkar acaba bana verilen kagıtta bir şey yazmıyor ama sonradan gelecek sanırım.yardım edecek arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.ne yapacagımı şaşırdım.teşekkürler
güncel.cevap verebilecek yokmu acaba