Sabıka kaydını Özel kurumlar için verecekseniz adli sicil kaydı olarak çıkartıyorlar görünmüyor.
Ama resmi kurumların hepsinde görünüyor.
HAGB'den farklı.
Printable View
Sabıka kaydını Özel kurumlar için verecekseniz adli sicil kaydı olarak çıkartıyorlar görünmüyor.
Ama resmi kurumların hepsinde görünüyor.
HAGB'den farklı.
iyi günler. kiracılarımla haziran ayında tartışma yaşadık. karakolluk olduk karşılıklı şikayetleşme oldu. iki kadın, biri diğerini şahit göstermiş. 21 haziran da kapısına inip hakaret ettiğimi, 22 haziran da kapıma geldiklerinde tehdit ettğimi iddia etmişler. savcı karakoldaki şikayete kamu davası açmış. olay bursa da vuku buluyor. ben 21 haziran da sakarya da olduğumu, çalıştığımı, kamu kurumundan belgeledim. şahidimde var. 22 haziran da kapıma geldiklerin de annem yanımdaydı. tehdit etmediğime dair şahitliği akrabalıktan dikkate alınır mı? içişleri bakanlığına atandım. güvenlik soruşturması safhasındayım. soruşturmayı etkiler mi. nasıl davranmalıyım. duruşma*3.11.2015*tarihide. not 1: kiracım 4 aylık kirayı ve 7-8 aylık su faturasını ödemeden başka eve çıktı.*
Kira sözleşmesi ve banka dekontu yoksa, su faturası da on un üzerineyse sıkıntı çıkmaz o konuda o ayrı.
Ama tehdit ve hakaret konusunda tanıkların beyanları dikkate alınır ama hakim sadece 1-2 tanık beyanıyla bu cezayı vermez diye düşünüyorum.
Yoksa siz de 2 şahit bulun, ayarı verin, bunlarda bana hakaret etti deyin.
Yok öyle.
Profesyonel destek alın.Güvenlik soruşturmasına gelince sıkıntı yaratabilir.