Daha öne hagb tam emin değilim ama 2010 da yada 2011 de aldım. Baya zaman geçti.
Printable View
Daha öne hagb tam emin değilim ama 2010 da yada 2011 de aldım. Baya zaman geçti.
Hagb nin denetim süresi dolmadıysa fena.Hagb'nin kesinleştiği tarih önemli bu durumda.Onuda göz önüne almalısınız.
Yarın bir bakayım. Bu kucuk para cezalarının da etkisi var mı.
- - - Updated - - -
Dolup dolmadığını nerden öğrene bilirim e- devletten girince kapatılam dava yazıyo ama.
bugun bana mahkeme tebligatı geldi tebligattaki ekte savcının iddanamesi vardı iddaname de herkenkadar şikayetçi vaz geçmiş olsada mesaj ve facebook kayıtlarından şantaj yapıldığı sabit görüldüğü için dava açılmış ve gerekli ceza verilsin yazıyordu. ve delillerin iddaname ekinde olduğu belirtilyor bu iddaname ekini nasıl alabilirim. İkinci facebook ve mesaj kayıtlarınde karşı taraf ile birbirimize yazdıklarımız şantaj maksatlı seyler değil yani ben kız arkadaşıma kolem olacaksın zorla dediğimde bu onun hoşuna gidiyordu. ailesi yakalayınca olay bu boyuta geldi. orda belirtilen facebook adreslerine ikimizde farklı sehirlerden giriş yapıyorduk bu ısbatlana bilir şifre ve adresler onda da vardı ve kendiside giriş yapılyordu. biz bu dava acılmadan önce de şikayet olduktan sonra yani ailesinden gizli olarak whats ap üzerinden ve benım aramalarımla telefon üzerinden görüşüyorduk ve yüz yüzede bir çok kez buluştuk. olayın içinde orda ki gibi şantaj olmuş olsa yani maksad bu olmuş olsa neden devam etsinki zaten yargıya intikal etmiş ailesi duymuş. son olarakta ben bulunduğum yerdeki adliye ye talımat gelmiş ve ben başka ilçeye ikamet alsam ve davalara orda katılmak istesem olurmu burası kucuk yer ve rezil olurum. dava dosya içeriğini alıp farklı bir ilçeden katılmak mumkun olurmu.
Görüşmeniz hiç bir sorun olmadığına delalet değil, şantajda kişiler zaten karşı tarafla irtibat halinde olduğu için zaman zaman yüz yüze de (zorla veya durumu düzeltme amacı taşıyan mağdurun rızasıyla) görüşebilir.Onun dışında şu dakika ikamet almak bir şeyi değiştirmez.Bu ülkede milyonlarca kişi yargılanıyor ceza alıyor.Çok büyütüp rezil oldum öldüm bittim derseniz daha zor olur.Kız arkadaşınız sizin burada söylediklerinize paralel şekilde mahkemede beyan verirse çok sorun olmayacağını hatta beraatin bile söz konusu olabileceğini unutmayın derim.
Burda ikamet aldirmamin tek nedeni bulundugum yerde katilmamak bu mumkun degilmi
Merhabalar, yeni üye oldum ve soru sormak istiyorum henuz araştırıyorum bu siteyi, benim mevzuatım. Aynı bu beyfendi nin dedigi gibi bir olay var suan başımda.. Eski sevgilim. Elinde ozel fotograflarmi instagram hesabina yukleyip ailemi, çevremi eklemekle benim ozelimi ifşa etmekle mesaj ve arama. Yoluyla tehdit ediyor. Aile uyelerimede mesajlar attı. Benide ölümle tehdit ettiği bile. Oldu. Ben sikayetci olmak istiyorum savcılığa. Fakat daha beni aramadan polis ben senin butun ailene cevrene bunu gosteririm birsekilde diyor. Ben savciliga sikayette bulunsam. Kac gun sonra aranir bu kişi. Ve bu fotograflara hemen el konur mu?
Emniyet müdürlüğüne gidip gasp büro amirliğine şikayetinizi yapın bu tür şantajla ilgili konulara onlar bakıyor genelde, hemen harekete geçip şahsı alırlar gerekeni yaparlar.