Cevap: ağır ceza davası lütfen yardım..
Anladim hocam teşekkürler yarin icraya başvuru yaparim bakalim verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam çok yük olmazsam başka bi alacak davam daha var boşanma tazminati eğervaktiniz varsa hazir buradayken onuda cozsem diyodum ben zonguldakta oturuyorum dosyalar Tekirdağ da ondan hazir buradayken cozeyim demek istedim yardimci olabilir misiniz?????
Bacım eve gitmeyeyim mi çok geç oldu ya :)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Ağır ceza mahkemesi şahsın size para ödemesine açıkça karar vermiş mi yani? pek olmuyor da genelde ondan soruyorum kararın hüküm kısmını buraya resim olarak ekleyebilir misiniz?
Telefondan giriyorum ondan yukleyemedim ama elimde 2sayfalik yargıtay yazisi var bide cumhuriyet bassavciligina yazan bi yazi var onda dosya genel bilgileri ve kutucuklar içinde sahisin adi soyadi kararturu: mahkumiyet suç türü:hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma kesinleşme tarihi : 03/12/2014 kesinleşme türü: temyizde düzelterek onama yaziyo en altindada yukarida kimliğiyazili hhükümlünün /hükümlülerin cezasinin infazi rica olur yaziyor
- - - Updated - - -
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Bacım eve gitmeyyim mi çok geç oldu ya :)
:) oda baska musait oldugunuz bi zaman hocam ;)
Bir hesap hatası olmuş galiba beş yıl değil 6 yıl olmuş sizin ağır cezanın davası 3.800 Lira faiziyle birlikte düzeltmiş olayım.