Cevap: Davayı kazandım ne yapmalıyım.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Yargıtay kararının size tebliğ edilmesini bekleyebilirsiniz aceleniz varsa bir hafta, on gün sonra gidip kalemden de isteyebilirsiniz.
Hocam dun gece temyizle ilgili soruma cvp vermiştiniz hocam ben bu gün dosyayı sormaya adliyeye gittim daha gelmemiş 10 gün sonra gel dediler o sorun değil beklerim hocam ama benim merak ettiğim ben o sonucu alinca nasil bir yol izlemem gerek icrayami basvurucam yoksa yeni davami olucak karsi tarafin bana 2.455 TL yasal faizide eklenmek üzere alicagim var ben onun pesindeyim ve yaklaşık 4 yildir bekliyorum soncu alinca bunu karsi taraftan nasil alicam ben onu sorucaktim hocam sizede yük oluyorum ama burada adliyede kalemler hic bilgi vermiyor yada yardimci olmuyo bi yol gosterirseniz sevinirim..
Mahkeme kararına göre icra veya hukuk mahkemesine müracaat edilebilir beklemeye gerek yok.
Cevap: Davayı kazandım ne yapmalıyım?
Yanıtlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Temyiz sonuç kagidinimi beklemeye gerek yok yani
Evet onanmış sonuçta ya da bekleyin dönsün avukatınıza verin kararı gerekli formları düzenleyip başlatsın icrayı.
Alıntı:
Evet onanmış sonuçta ya da bekleyin dönsün avukatınıza verin kararı gerekli formları düzenleyip başlatsın icrayı.
Ben avukat tutmadim kendim bakiyorum herseye ondan yol yordam ariyorum hocam
- - - Updated - - -
Alıntı:
Ben avukat tutmadim kendim bakiyorum herseye ondan yol yordam ariyorum hocam
Alıntı:
Mahkeme kararına göre icra veya hukuk mahkemesine müracaat edilebilir beklemeye gerek yok.
Hocam iyi akşamlar hani beklemeye gerek yok demiştiniz ya beklememek için ne yapmaliyim nereye basvurmaliyim
İcra dairesine müracaat etmelisiniz tabi gerekli formları doldurmuş dosya halinde.
Alıntı:
İcra dairesine müracaat etmelisiniz tabi gerekli formları doldurmuş dosya halinde.
Gerekli formlar derken hocam dilekçe falanmi hocam
İcra takipleri formlardan oluşuyor.