Cevap: Çalıştığım iş yerine ihtarname çektim. Bir sonraki aşama nedir ?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Hastanelerin de iyice cılkı çıktı demek.
kapıdan girene '' ne verelim abime ?'' diye sormadıkları kaldı sadece.
Rahatsızlığınız neydi de rapor aldınız?
ankilozan spondilit ( hareket kısıtlılığı var. ) 15 sendedir. her ay düzünle olarak 2.5 bin tl değerinde iğne kullanıyorum. keyfi olarak aldığım bir rapor değil.
çektiğim ihtar doğrumu tekrardan fesh ediyorum diye ihtar çekmeme gerek varmı ?
- - - Updated - - -
sayın yetkili
Ekte sunduğum ihtarnamenin dışında tekrar fesh ediyorum diye ihtar göndermeme gerek varmı.. sizin yönlendirmenize göre hareket edecem.
Alıntı:
ay_bulut rumuzlu üyeden alıntı
ankilozan spondilit ( hareket kısıtlılığı var. ) 15 sendedir. her ay düzünle olarak 2.5 bin tl değerinde iğne kullanıyorum. keyfi olarak aldığım bir rapor değil.
çektiğim ihtar doğrumu tekrardan fesh ediyorum diye ihtar çekmeme gerek varmı ?
- - - Updated - - -
sayın yetkili
Ekte sunduğum ihtarnamenin dışında tekrar fesh ediyorum diye ihtar göndermeme gerek varmı.. sizin yönlendirmenize göre hareket edecem.
Gönderdiğiniz ihtarın konusu mevcut ücret alacağınızın ödenmesi .
Sözleşmenizi bu nedenle feshediyorsanız, yeni bir ihbar göndererek feshinizi işverene bildirmeniz gerekir. (bknz sorunuza ilk yanıtım)
Alıntı:
Sözleşmenizi bu nedenle feshediyorsanız, yeni bir ihbar göndererek feshinizi işverene bildirmeniz gerekir. (bknz sorunuza ilk yanıtım)
teşekkür ederim.. yani ben tekrardan fesh ediyorum diye belge gönderecem....
Alıntı:
erdoğan bey fazla mesailerim ödenmediği için fesh edecem. bunun için bana fesh örneği göndermeniz mümkünmüydü ? yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler iyi çalışmalar
Alıntı:
Evet var.....
Sayın Kırcalı konunun üzerinden hayli zaman geçmiş ama sormak istediğim bir konu var , ihtar çekerken iş akdini fesh ettiğini yazması neden gerekiyor ki ? sadece ödenmesi hususunda bir ihtar çekemez mi ?
Alıntı:
Big Ocean rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Kırcalı konunun üzerinden hayli zaman geçmiş ama sormak istediğim bir konu var , ihtar çekerken iş akdini fesh ettiğini yazması neden gerekiyor ki ? sadece ödenmesi hususunda bir ihtar çekemez mi ?
Konuyu ilk mesajdan itibaren inceleyecek olursanız,
ilk çekilen ihtar zaten ödenmeyen ücret alacağının ödenmesi için ihtar çekilmiş.
Sonrasında eğer bu sebeple sözleşmeyi feshedecekse, yeni bir ihbar göndererek sözleşmesini feshettiğini elbette bildirmesi gerek, bildirmeden işe gitmemeye başlarsa, devamsızlık nedeniyle işveren feshiyle karşılaşılır.