Peki oyaktakı borcumun zaman aşımına uğradığını dair dava açsam bunuda kazanırsa ipoteği kaldırtabılırmıyım
Printable View
Peki oyaktakı borcumun zaman aşımına uğradığını dair dava açsam bunuda kazanırsa ipoteği kaldırtabılırmıyım
Kaldırtamazsınız.
Peki borcu zaman aşımı davası acabılırmıyım
Açabilirsiniz elbette,
ama bir işe yaramaz,
ipotekli alacaklarda zaman aşımı yoktur.
Peki oyak borcumu odemedgım ilk 1 yıl sonra icraya vermesi gerekmıyormu?neden 14 yıl sonra bu borcuma yüklü faiz koyarak ıcra davası açtı bu yasalara haykırı degılmı?
- - - Updated - - -
Peki bu hakmedıgım 14 yıla ait faizi ödemek zorundamıyım nolur bundan nasıl kurtulabilirim bu konuda beni aydınlatır yol gosterırsenız sevınırım
ilk 1 yıl sonra icra takibine girmesi gerektiği sonucuna nasıl vardınız?
Peki oyaktan çektiğim krediyi odemedgım için kanunen ne zaman icraya vermesi gerekir bunun belli zamanı yokmu bunda zaman aşımı tarihi yokmu keyfıyeten 14 yıl odemedgım unuttum borç için
Sahip olduğunuz evin borcunu nasıl unutabilirsiniz anlamak zor gerçekten.
Oyak size ev hediye etmek zorunda mı? Yıllardır ödemediğiniz ve gerçekten var olan borcunuzu ödemek niye bu kadar zor geliyor ?
Satamazsınız, hibe edemezsiniz, başkasına devredemezsiniz, ipoteğe bağlı borcu ödemediğiniz sürece, mevcut borçtan kurtulamazsınız.
Türk medeni kanunu ipotek lafını aratırsanız, sorunuzun yanıtını medeni kanunda da bulabilirsiniz.
Ama bakın bu borcumu odeyemedıgımde bana 3 yıl sonra bıldırseydı o zaman 3-4 milyar odeyecektım.ama şimdi 35 milyar ödemek zorundayım
- - - Updated - - -
Bu borcu taksitlendirme imkanım varmı pekı