Cevap: 7 -8 bankaya borcum var hepsİyle İcraligim
Taahütte bulunmamışsınız o nedenle hapis yatmazsınız.
Borçlarınız siz yaşadığınız sürece kefil değillerse eşinize, kardeşlerinize geçmez. Eşinizin mal varlığı varsa mal ayrılığı rejimi yapmanızı tavsiye ederim.
Cevap: 7 -8 bankaya borcum var hepsİyle İcraligim
Alıntı:
mahsun27 rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşım bi kere ben 2014 üye oldum siz 2011 yılından belli diyorsunuz dikkatinizi çekerim.artı kopyalamaya gelince ne varki borçlar hukuku kredi kartlar hukuku icra iflas hukuku aynı konu ise ayrı konu. ama hic biride sormak istediğim soruya mantıklı bir cevap alamadım .neyse suc benim ki. sizleri bilgili şahıs yerine koydum. bide siteden atarız kelimesini kullanın at hadi at. bende cok meraklıydım siteye. üyelimi iptal ediniz. münkünse. böyle bisitede vakit kaybedemem.......insan sarrafı olamamışsınız hic biriniz. ben ne dertteyim siz ne derttesiniz.. arkadas. silin üyelimigimi başka sitemi yok.. kıyamet kadar..oldum gitti.. yazıklar olsun hepinize....................hakkım varsa haram olsun........
Sitede bir soruya yanıt veren, bilgisini paylaşan herkes, en baştan , eğer varsa az da olsa bir hakkımız , helal ederek başladık bu işe.
Sİze de , eğer varsa az da olsa bir hakkımız, helal ettik.
Allah yardımcınız olsun.