Krediye otomatik ödeme talimatim yok. Zaten basta da belirttim kredim maas hesabimdan kesilmiyor kmh hesabından kesiliyor benim sorum benim onayim olmadan banka kredi taksit tahsilatini maas hesabimdan çekebilir mi idi
Printable View
Krediye otomatik ödeme talimatim yok. Zaten basta da belirttim kredim maas hesabimdan kesilmiyor kmh hesabından kesiliyor benim sorum benim onayim olmadan banka kredi taksit tahsilatini maas hesabimdan çekebilir mi idi
Herkese selamlar.Başıma aynı olay geldiği ve bu sorunu çözmek için her yolu denediğim için tecrübeliyim.Maaş hesabı açtırırken okumadan imzaladığımız o evraklarda maalesef bu durum yazıyor.İstediği gibi kredi taksitlerini maaş hesabınızdan ödüyor.Bu işlem maaşından kredi taksidini kesme değil kredi taksidini ödeme diye yapılıyor.Başta bunu kabul ettiğin ve o kağıtları (sözleşmeyi ) imzaladığın için bu durumu kabul etmiş sayılıyorsun.Şunu da unutma:2 aydır ödeme yapmıyormuşsun,banka çok yakında büyük ihtimalle 3.taksitte yatmazsa maaşının tamamını kredi taksitelerine kesecek,daha doğrusu ödenmemiş taksitlerini ödeyecek maaş hesabından..Ta ki ödenmemiş kredi taksidin kalmayana kadar..Allah kolaylık versin.Zor.Ben çok çektim...
arkadaşlar başıma geldiği için yazıyorum. bir kamu bankasından maaş alıyorum. geçen sene kredi kullandım ve 2 ay önce gece eve giderken maaşımı çekeyim dedim. çektim. ve kredi için tutar bırakmadan çektim. bir sonraki ay maaşımı almaya gittiğimde hesabınızda bloke vardır şubeye gelin diye uyarı çıktı. gittim şubeye geciken krediyi tahsil etti bu aykini de tahsil etti blokeyi kaldırdı. maaşını oradan alıyorsan istedikleri gibi maaşına bloke koyabiliyorlar. şikayet edeceğim dedim bu seferde imzaladığım ve sistemde taralı evraktan bir sayfa gösterdiler. krediyi maaşıma karşılık çekiyorum. gecikmelerde banka kuralları geçerlidir gibi benim türkçemle bu şekilde bir yazı vardı.