Cevap: Boşanmak için atılan iftirayı kanıtlarsam sonuç ne olur
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle,
birinin hayatına son vermek gibi yanlış düşüncelerden bir uzaklaşın,
evlenmenin normal olması gibi, boşanma seçeneği de ( başlangıçta kimsenin öngörmediği bir durum olsa da) her evli çiftin başına
gelebilecek bir durumdur. Her evlilik sorunsuz devam edecek diye bir şey yok. Her boşanma arefesinde olan eşini öldürecek olsaydı, bugün ülkedeki evli çiftlerden yarısı mezarlıkta diğer yarısı hapishanelerde olurdu.
Boşanacaksanız, ben boşanmak istemiyorum demeyeceksiniz o zaman mahkemede.
Bahsettiğiniz delilleri sunacaksınız, karşı tarafın talebi olan nafaka -tazminat tan kurtulmaya çalışacaksınız öncelikle( ihtimal çok az)
ve eşinizin kusurunu ıspatlayıp , varsa nafaka veya tazminat talebinde bulunabilirsiniz.
Ama onlar once bosanma davasini ters iliski yaptigimi one surerek acti sinra siddet uyguladigini iddia ettiler ters iliski yapmadigimi savcilik tarafindan kovysturmaya yer olamadigina dair jararim var dosyaya sunmustum ve siddet uygulamadim halde siddet uyguladi demisler hastane raporuda yok ellerinde simdi bide ahlaksiz kelimeler kullanmislar ben kotu seyler yaptirmisin karima bunlar pislik iftiralar attilar ama bunlarda yalan kanit yok delil yok sadece sahit olarak annesini yengesini komsusunu mahkemeye getirdi onlarda esimle tartistigimi gecinemedigimi evden yuksek sesler geldigini ve siddet uyguladigimi soylemisler ama oyle birsey hic bizaman olmadi yalanci taniklik yapiyirlar bosamak icin sizce hakim neye dayanarak bosar yoksa ailemizin dailmasina ailelerun sebep olduguna karar verip bizi aile terapisine gonderir davayi red mi eder sizce durum ne olur