-
Cevap: burun kırığı
sayın ceceli demek istediğim hastane raporundada sabit ben alkollüydüm ve 15 mt uzaklıktaki şaitler küfür duymadık diyor ama 250 mt uzaktakiler yani karşı tarafın şaitleri küfür etti diyor. benim alkollü olmamdan faydalanıp beni darp etti yani kendimi savunamaz haldeydim. ben darp edildikten sonra küfür ettim o sinirle. şimdi karşı taraf darp olayından ki burnum kırıldı adli tıptan rapor var sadece para cezası alacağını ve hakaretten benim ceza almam dahilinde bana tazminat davası açacağını söylüyor bu olurmu.
-
arkadaşlar 23 çünde görülen davamda hakaret etti diyen kişi ve beni darp edip burnumu kıran diğer kişi bize küfür etti ben bu davadan sonra tazminat davası açacam diyor davayı kazanacağı kesinmiş gibi.fakat kendi yazdırdığı şaitler biz küfür edildiğini duymadık sadece barıç çağrış oldu ama davalı taraf bu kişilere değil başkasına söyleniyordu ve ağzından bir küfür çıktı biraz alkollüydü dedi. davacılara küfür etmedi dediler.zaten alkollü olduğumu saklamadım hastane raporundada alkollü olduğum belli. ayrıca beni darp edenle eski husumetlerim var. ilk duruşma bitti. davacı taraf durumu görünce 2 tane daha şait bildirdi. bu dinlenen şaitlere göre benim ceza almam söz konuşumu.
-
Sn. cevatakın,
devam eden karşılıklı darp ve hakaret davanız sonucunda ceza alırmıyım sorunuzun yanıtı;
%50 almazsınız dır, hiç kimsenin davanızın sonucunu sizden daha iyi kestirebilme , sadece sizin anlattığınız kısmıyla kesin bir karar verebilme şansı yok, kesin alırsın diyenle, kesin ceza almazsın diyen arasında hiç bir fark yoktur.
bilginize