sıfır aracta kotu yakıt nedeniyle arıza yaptı
degerli arkadaşlarım 3 ay once sıfır arac aldım kılometresi 6500 de daha fırmanın bana vermış oldugu yakıt guvence kartıyla fırmanın onermış oldugu yakıt fırmasından almaktayım ve başka hıcbır yerden almadım aracım arıza yaptı yetkile servıse goturdum cekıcı yardımıyla aracı almış oldugum yetkile servise arıza sebebi yakıttan dolayı oldunu soylediler yakıt fırmasını arayarak almış oldugum yakıtan dolayı aracım arıza yaptı dedim olmaz yakıtımz temız ve denetim yapılıyor dedilr ben depayu sokturmeyecektim gelip numune almalarını ıstedim sonra itiraz etmesinler dıye yetkili servıs muduruyle konuştular once kabul etmediler biz masraf felan karşılamayacak larını soyledi ve sonra muşteri hizmetlerne şıkayet başvurusu oluşturmam istendi aradım durumu acıkladım ve sonra yakıt fırmasın da gorevli arkadaş aracı yaptırmamızı istedi gerekenın yapılayacagını acıkladı aracım yapıldı depo sokuldu temızlendi mozot pompası degişti aracım birgun içinde teslim aldım tekrar yakıt fırması benı arayarak şıkayetımın oldunu soyledi numene almak icın gelecenı soyledi 4 gun sonra geldi aldı numune 15 gun sonra beni yakıt fırmasında aradılar aractan cıkan mozotla benzinlikten yakıtın uymadını soyledi yanı onların mazot temizmiş hip bir pureblem yokmuş masrafı karşılamayacagız dedi mahkemeye baş vuracagım dedim birdaha inceleyelım bız senı ararız dediler masraf onemli degil 700 800 tele masrafım oldu yakıtı o fırmadan başka bır yerden almadım bunların yapmış oldugu yanlarına karmı kalacak lutven yardımcı olur ne yapmam gerekiyor
Cevap: sıfır aracta kotu yakıt nedeniyle arıza yaptı
Sürekli yaptığınız tekrarlar nedeniyle üyeliğniz 1 gün süreyle askıya alınmıştır.
bukonuda yardım yada bılgi alabılcem kımse yokmu
Aracı ticari amaçla alıp kullanmıyorsanız tüketici mahkemesinde dava açabilirsiniz size ancak avukatınız yardımcı olabilir.
ticari olrak kullanmıyorum sıfır araba aldım masrafsız bineyım diye başıma bunlar geldi avukata danıştım avukat araca ciddi sorun acmadıysa bışey olmaz dıyo ama sıfır arabam suan inankı aracdan sodum daha ilerde sorun olursa hemde aldıgım fırmanın yanına karmı karsın kotu yakıt satı içn tazmınat davası acmak ıstıyorum kazanma şamsım varmı cunku aracım 3 aylık arac klmetsi 6500 de daha fırmanın yakıt guvence kartıyla aldım başka bıryerden kesınlıkle almadım
Maddi zararınızı tespit edip tazminat davası da açabilirsiniz ama tüketici hukuku kapsamında sorunu çözmek bana daha makul geliyor tekrar avukatınızla kararlaştırmanızı öneririm yapılması en uygun olanı.
avukata danıştım avukatın dedigi 700 800 masrafım oldu onun icin ugrasamam diyor ben ettigim masrafın peşinde degılım amac bu gıbi olayın ustu kapan mamalı hakkımı aramak istiyorum fırma hakında tazmınat acmak istiyorum yakıtı o fırmadan aldıgama dair fışlerim var pılakamı sorgulasalar bıle cıkar nerden aldıgım aldıgım yakıtın nekadar kılometre yaptıgı cıkar bu konuda kıme baş vurmam gerekir
once masrafı karşılamayacaklar dı şımdı arıyorlar masrafı karşılayalaım dıye mahkemeye baş vurma aramızda haledelım dıyorlar ne yapcam bılmıyorum
Anlaşmak en iyisidir mahkeme kapılarında beklemek hele avukatın bile uğraşmak istemediği bir konuda.
anlaşmak ıyı tabı ama yaptıkları cezasızmı kalsın sonucta ayıplı hızmet sunuyorlar
- - - Updated - - -
tuketici mahkemesine baş vursam sonuc ne olur