Cevap: Kayınpederim evimi bastı, karımı ve 2 çoçuğumu götürdü.
Altınlar kadının malı olduğu için altınları isteyecektir.Maddi ve manevi tazminat talep etmesi yüksek ihtimal.Sizin için en iyi ihtimal şu;
*Karşı taraf altınları veya harcanmışsa altınların bedelini alacak
*Çocuklar gene karşı taraf alacak
*İştirak nafakası olarak 500TL gibi bir miktar alacak
Kötü ihtimale gelirsek
*Altınları aldığı gibi ekstra tazminat alacak
*Sadece iştirak nafakası değil kendi için yoksulluk nafakası da alacak bu iki çocuk ve kendi için 1500TL civarı olabilir
*Çocuklar gene karşı tarafta kalkacak
*Bu süreçte tehditten, darptan, hakaretten suç duyurularında bulunur mesleki olarakta(genelde bu süreçlerde silahlı personellerin silahlarına savcılık el koyar) ciddi sıkıntılar yaşatır
*Bu suç duyurularına ailenizide(babanız gibi) karıştırır aile içinde de sıkıntı yaratır
Çok zor süreçler.Allah yardımcınız olsun..
Cevap: Kayınpederim evimi bastı, karımı ve 2 çoçuğumu götürdü.
Eşim boşanma davası açmış bile. Beni istemeyen nefret eden kendisi. Eve geç gelme huyum yoktur, annesi bizde olduğu için birkaç gün işlerim oldu, normalde 5-6 gibi geliyorsam, birkaç gün sebeb belirterek 7-8 gibi geldim.
Büyük çoçuğumu daha çok özledim evet, küçük olanda erkek, ikisi de erkek, yeni doğan henüz 10 günlük, O'nuda özledim tabii, ancak küçük olanın annesine ihtiyacı olduğunu biliyorum.
Ayrıca bugün kızın babası boşanma durumu gerçekleşirse; kendi deyimleriyle "çocukları üzerimize atacakların" söyledi. Ben kızımı tek verdim, tek alırım. Havasındalar. Çocuklarımı istiyorum. Ben bakarım, bakamazsam bakıcı tutarım. Evlenmek niyetinde değilim. Anlaşmalı boşanma konular gündemde, kavga gürültü, mahkeme ile uğraşmak istemiyoruz demişler. Hakaret etmedim, dövmedim, sövmedim, mahkeme de neyi nasıl ispat edecek.
Çocukları bize bırakacaklarsa, çocuk nafakası da alamayacaklardır. Muhtemelen kızlarını önümüzde ki dönemde evlendirmek istiyorlar ve 2 çocuklu bir kadını kime veririz diye düşündüklerinden çocukları elden çıkarmak gibi bir düşünceleri olduğuna eminim.