Cevap: Banka çalışanının müşteri bilgilerini dışarı sızdırması!!
Teşekkürler.Avukatımız var kendisiyle görüştük fakat farklı fikirler olabilir mi diye sormak istedim.Delillerimiz olmasaydı takipsizlik kararı alabilirdi diye biliyorum.Delilleri eklemiyecektim fakat sırf takipsizilik çıkartmasın diye ekledim.Savcı bey sağolsun o kadar ters davrandı ki sanki ben suçluymuşum gibiydi.Suçlu olanı gayet güzel dinlemiş ifadeyi almış ben 2cümleyi biraraya getiremedim.Resmen söyleyeceklerim içimde kaldı.Takipsizlik çıkarabilir gibi geldi.Avukatımızla konuştuk takipsizlik kararı verirse itiraz edicez.
Takipsizlik kararı çıkmadı.Dava dosyası oluştu.Delillerimi de dilekçeme eklediğim için olabilir.Fakat savcı sağolsun caydırmak için elinden geleni yaptı bir de azarladı.Ben bunun sadece iş akdi fesh ile kalmasını da istemiyorum.Ne gibi gerekçelerle tazminat talebi yapabilirim?Sonuç itibariyle özelime taciz var.Adreslerim telefon numaralarım dışarı sızdırılıyor.Bence bunlar bile gerekçe gibi geliyor. Ya da işime mi öyle geliyor :)
Teşekkürler abdullah Bey. dava sonuçlanınca sizin yolunuzu izleyeceğim.31 martta davamız
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı