Cevap: Ortak kullanımda olmayan en üst kat terasın giderindeki su sızması
cevabınız için teşekkür ederim engin bey. benim için yararlı bir bilgi oldu. yalnız benim terasım 2. katta altında depo var üstünde çatı yok. bu teras statüsünü değiştirir mi ayrıca benden önceki kat maliki ziftle kaplatmış yinede akıyor. bu konulardaki fikrinizi de almak isterim.
Alıntı:
szuhur rumuzlu üyeden alıntı
cevabınız için teşekkür ederim engin bey. benim için yararlı bir bilgi oldu. yalnız benim terasım 2. katta altında depo var üstünde çatı yok. bu teras statüsünü değiştirir mi ayrıca benden önceki kat maliki ziftle kaplatmış yinede akıyor. bu konulardaki fikrinizi de almak isterim.
Dünkü sorunuz üzere; Bugün sizin anlattığınız şekilde Bir yapı dikkatimi çekti.Sizin teras her türlü olasılığa açık. Elinizde proje var ise inceleyin Tapuya yada bir mimara gidip danışın bence. Sonuçta dükkanın çatısını kullanmış oluyorsunuz. Terasın üstünde başka yapı yok. Altında ise dükkan var. Karışık bir durum.
Alıntı:
szuhur rumuzlu üyeden alıntı
yalnız benim terasım 2. katta altında depo var üstünde çatı yok. bu teras statüsünü değiştirir mi ayrıca benden önceki kat maliki ziftle kaplatmış yinede akıyor. bu konulardaki fikrinizi de almak isterim.
Sn. ceceli'nin önerilerini tekrarlamaktan başka bir şey yapamayacağım. Bu aşamada bizlerin fikrinden öteye binanın projesi, yönetim planı ve belki de tapuda verilmiş olan birtakım meşruhat geçerlidir. Eldeki bilgilere göre fikrimizi belirttik. Daha fazla fikir için daha fazla bilgi gerekir. Aramızdan zorla ayrılan bir büyük adamın dediği gibi, "bilgi olmadan fikir olmaz!"