Neden tartışma olduğunu anlayamadığınızı söylüyorsunuz ama ne yazdığınızı da biliyorsunuz. Forumlarımızı düzenli olarak takip edebilseydiniz Bu konuda bu sitede hiçbir çıkar beklemeden sorunu olan kişilere yardım etmeye çalışan meslektaşlarımızın hassasiyetini anlayabilirdiniz.Alıntı:
"her halukarda bizi ziyaret ediniz diosunuz yani?:) "
diye kendimin yazdığını farkettim ama yazıyı gönderdikten sonra farkettim... bi özür yazısı yazmıştım size hemen peşinden ama hata verdiğinden dolayı sisteme gitmedi... + sizinde neden bu şekilde polemiğe girdinizi merak etmekteyim... gerek varmıydı_?
.. amacınızın dışına çıkmayın.
Ekleyen: liderlevent - 01/07/2006 : 00:58:49
Özür yazısı yazdım ama gitmedi diyorsunuz. Biz hala bir özür yazısı göremiyoruz tekrar yazmanızı engelleyen bir şey de yok üstelik.
Bu sitenin kuralları belirlenirken çok tartışılan bir konu oldu tartışmalarda savunulan benim tarafımdan da desteklenen görüş şu idi: Bu sitede gerçekten ihtiyacı olan kişilere yardım edelim. Örneğin adamın 50- 100 kişi çalıştırdığı yüksek seviyede ciroları olan bir şirket veya soru sorduğu konu gerçekten çok teknik bilgi ve destek gerektiren önemli ticari ilişkiler ve bu tür işlerin küçük seviyede olmasına imkan yok Başka bir değişle maddi gücü yeterli olmasına rağmen bir avukatla anlaşıp istediği her türlü bilgiye ve desteği alabilecekken meslektaşlarımızdan profesyonel destek almayıp bu sitede amatorce bir ruh ile hizmet vermeye çalışan biz avukatlardan bedava bilgi sahibi olmayı tercih eden insanlara yardım etmeli miydik ? Nitekim her soru sorana cevap verilebilmeli diye karar verildi. Ancak bu yardımın sınırına yasalar belirlemektedir. Bu sitelerde ki sorulara cevap vermeye çalışan fedakar arkadaşlara aldıkları ama istedikleri gibi alamadıkları yardım için teşekkür etmek gerekirken serzenişte bulunmak, kinayede bulunmak, eleştirmek yolunu seçen üyelerimizle de karşılaşıyoruz. En kötüsü de bu üyelerimizin bazıları hala olan bitenin ve yarattıkları tahribatın farkına varamıyorlar