Karar şikayet dilekçenizde belirtmiş olduğunuz adresinize tebliğ edilir.
Printable View
Karar şikayet dilekçenizde belirtmiş olduğunuz adresinize tebliğ edilir.
Hukuk mahkemeleri tarafından çözümlenen ve kararlara bağlanan davalarla ilgili sırf şahsıma karşı olan husumet nedeni ile hakkımda nitelikli dolandırıcılık ve resmi evrakta sahtecilik suçlamaları ile cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuldu. Savcı takipsizlik kararı verdi ve karar kesinleşti. Maddi ve manevi tazminat davası açabilirmiyim.? Davayı nereye açmam gerekir.? Masrafı olurmu.? Ve ne kadar bir bedelle dava açabilirim.?
Teşekkürler.
hakkımda ırza tasaddi ve sarkıtılık suçlaması ile dava açıldı.Yargılama sonucunda beraat ettim.Karşı taraf maddi manevi tazminat davası acmak istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemem gerekir.Ayrıca ne kadar harç yatırmam gerekiyor.
Biz bir evde alıkonulma nedeni ile polis tarafından kurtarıldık.Karsı sahıstan karakolda şikayetci olmadık.Tutanak tutuldu ve ifade verdik.Bunun sonucunda takipsizlik kararı verilir değil mi? Olayın evdekiler tarafından ögrenilmesini istemiyorum.Herhangi bir tebligat gelirmi? Gelicekse bunu elden teslim alabilmemin bie yolu var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...