arkadaşlar ben dava açmak istiyorum.başka miras olaylarımızda var.ama maddi durumum yok.ama dava sonucu kesin olacak.yardım edecek avukat büyüklerimden cevap bekliyorum.telefonum xxx.xxx.xx.xx .istanbul
Printable View
arkadaşlar ben dava açmak istiyorum.başka miras olaylarımızda var.ama maddi durumum yok.ama dava sonucu kesin olacak.yardım edecek avukat büyüklerimden cevap bekliyorum.telefonum xxx.xxx.xx.xx .istanbul
yardımlarınızı bekliyorum.benim maddi durumum yok.dava açılırsa bir evin %50 sahibiyim ve geriye dönük kira davası açacağım.ayrıca dededen kalma 4 yerimiz var.babamlar 4 kardeş .payım tek mirasçı olduğum için %25.burdada amcamlar anlaşma yoluna gitmiyor.aslında bunlara resmi bir belge gitse hepsi geri gelecek.sonuç itibariyle bir avukata ihtiyacım var.xxx.xxx.xx.xx kadıköy.
Bankadan kredi alamzmıyım.evi ipotek gösterip.
Bildiğim kadarı ile hukuki olarak bankadan kredi alabilirsiniz. Ancak, finansal olarak banka kredi verir mi, onu sadece banka bilir. İyisi mi siz bir bankaya başvurun, en doğru cevabı alırsınız.
Ayrıca, bir avukatın verdiğiniz telefonu arayıp davanızı üstlenmeyi önerme olasılığını sıfıra yakın görüyorum. Herhalde normal koşullarda herkesin yaptığı gibi bir avukat arayıp bulmanız ve konuyu onunla çözümlemeniz gerekecektir. Maddi durumunuzun olmadığını söylüyorsunuz ama bir evin %50 sahibisiniz, birtakım başka gayrimenkullere mirasçısınız, ecrimisil alma olasılığınız var, bu şartlarda size karşılıksız yardım verileceğini hiç zannetmiyorum.
telefon numaranızı sürekli yayınlamaktan vazgeçmeyecekseniz, biz sizin mesajlarınızı yayınlamaktan vazgeçeceğiz,
bilginize.
Avukat için tanıdıklarınızın önerisi veya bulunduğunuz bölge barosuna başvurabilirsiniz.
dün itibariyle avukata vekalet verdim.p.be ihtarname çekeceğiz.intifai men diye bir şeyler dedi avukat.ecrimisil geriye dönük 5 sene biraz sıkıntılı dedi.anlamadım.alamayacakmıyım 5 senelik kira
Avukatın ne yapacağını, karşı taraftan neler talep edeceğini, bu taleplerin karşılanma olasılığının ne kadar olduğunu, karşılanırsa elinize ne kadar para geçeceğini, avukatınızın ne kadar ücret talep ettiğini ve eğer varsa benzer hususları avukatınızla konuşmadan mı vekalet verdiniz de yazdığınız iki-üç şifreli lafı çözüp birisinin size bir roman yazmasını bekliyorsunuz? Zor görünüyor.
teşekkür ederim.
kdv yüzde 18 kesiliyor di mi
- - - Updated - - -
ayrıca 100 bin TL lik ev 60 binden çıkıp 70e satıldı misal 12 bin toplam masraf çıkar 58e düşer
- - - Updated - - -
yani yüzde 50ye yakın zarar olabilir