Cevap: İşsizlik maaşi reddi
cok tsklr kesinlikle haklisiniz ..
hizli ve dogru bilgilendirmeler icin icten tesekkurlerimi sunarim allah razi olsun
hayatimda hic mahkemey gitmedim, dava acmadim hakkımda dava aclmadı .
insan uzak olunca bu tur kavramlara hakkini arama konusunda da maalesef geride kaliyor..
işyerine basvurarak işten ayrilis bildirgesini dilekcem de de belirttigim gibi 24,madde yani saglik nedenleri ile ayrildi seklinde degitirmesini talep edebilir miyim ?
yoksa onlara da dava acmak geregımı doguyor..
Sağlık sebebiyle ayrılabilmeniz için , sizin sağlık raporunuzla birlikte işverene ''yazılı'' olarak başvurup, sağlık durumunuza uygun bir görevlendirmeyi '' yazılı '' olarak talep etmiş olmanız , işverenin de bu na kayıtsız kalmış veya yeni bir görev verememiş olması gerekir.
Buna rağmen siz dilekçenizde 3600gün/15 yıl şartından yararlanarak ayrılmak istediğinizi belirtmişsiniz.
Bu sebep sizi bağlar, bu nedenle de sonradan fesih sebebinizi değiştiremeyeceğiniz için,
başvursanızda bir sonuç alamazsınız.
Dava açmanız durumunda da ,
sağlık sebebiyle fesih için işvernee başvurunuz ve işverenin çözüm üretip üretmediğine bakılır,
işverene yazılı başvurunuz yoksa, siz sağlık sebebiyle feshetmiş olduğunuzu sansanız da, o şekilde fesihte kıdem tazminatına hak kazanamayacaksınız bu sefer de.
Ayrıca hastalığınızı söylemeyin belki iş bulursunuz.
haklıısnız silmeliyim ...nasıl sılınor acaba konuyumu kapatmalıyım
emeklilik icin haklisiniz 2018 temmzu idi 2016 ekım omustu sehven yazmısım...
Alıntı:
irfanyaman rumuzlu üyeden alıntı
haklıısnız silmeliyim ...nasıl sılınor acaba konuyumu kapatmalıyım
emeklilik icin haklisiniz 2018 temmzu idi 2016 ekım omustu sehven yazmısım...
O iletiye gidin iletiyi düzenle hakkınız var ise orayı tıklayıp. Yada İletiyi düzenle hakkınız yok ise İsimleri Lacivert yada yeşil renkli
muhteremlerden :DD birine özel mesaj atın onlar silerlerSizin kaç ay borçlanma hakkınız vardı kaç ay borçlandınız?
- - - Updated - - -
Eğer başka rahatsızlıklarınız var yada başka hastaneden % 60 rapor alabilirseniz emekliliği 1 yıl daha öne çekebilirsiniz.
- - - Updated - - -
Örneğin Kalp Klas 3 %50 + Tansiyon %20 % 60 eder. ve başka bir doktor bu şekilde değerlendirebilir.
cok tesekkur ederım ...540 gun borclandım.
sukur baska rahatsızlıgım yok .
ekpss ile engelli memur olabılmek ıcın caalayacagız
puan ıyı geldı hayırlısı bakalım temmuzda atamalar.
ıkı ay daha maasiz buyuklrımızın destegı ıle devam edecegız artk ..kredıelr ve bankar kartlarıda bekleyecek tabi:(
- - - Updated - - -
ileti duzenle ile sildim sizde silebilir miisniz siizn gonderdiginize.
su mesajim altinda
Bu arada sizin aralık 2018 de emekli olabileceğinizi kim söyledi. Askerlik borçlanmasında ayrı bir durum varmı emin değilim ama ilk İşe girişiniz 01/98 e çekildi ise bu tarihten itibaren 18 yıl ekleyeceksiniz.
Geçmiş olsun size,
Memurluk için yaş sınırına takılmazsınız inşallah.