Cevap: Mahkeme kararı ile polis olduktan sonra danıştay bozma kararı
Sayın Avukatlarımız
Danıştay 8.Dairenin eksik inceleme ve çelişkiden dolayı bozmuş olduğu karar sonucu İlişigim EGM tarafından 2 gün önce kesildi.Emniyetin ilişigi kesme sebebi 2577 iyuk 28/1 kararına dayanaraktan.Bu kanun maddesinde açık ve net bir şekilde bozma kararı YD yi kaldırır diye yazmıyor yada ben bulamadım.Buna karşın emniyetin yapmış oldugu işleme karşı karar düzeltme talebli YD ide bulundum.Adli tatil 20 Temmuz ise yaklaşık 24 gün var kararım yetişirmi ? Bozma kararı sonucu YD nin kalkmadıgı haller varmıdır?
Hocam peki ilişiğiniz kesildikten sonra egm'nin sizden talebi oldu mu? Verdiği parayı, yaptığı okul masrafını tekrar istiyor mu? İstiyorsa mantıksız olur çünkü. Karşılığında hizmette bulundunuz bunca zamandır.
Hocam davanız noldu? İnşaallah tekrar dönmüşsünüzdür memuriyetinize.
Vukuatname mrb..Kardeşimin şuan sizin duruma benzer bir durumu var...daha detaylı bilgi almamız ,emsal bulmamız lazım ama özelden mesaj gönderemedik
Alıntı:
tüzüntuba rumuzlu üyeden alıntı
Vukuatname mrb..Kardeşimin şuan sizin duruma benzer bir durumu var...daha detaylı bilgi almamız ,emsal bulmamız lazım ama özelden mesaj gönderemedik
merhabalar. forumda yazdığınız cevaba binaen yazıyorum. size dava hakkında bilgi verebilirim ama davam henüz devam ettiğinden davamı emsal gösteremem. zaten idari davada emsalin çok önemi yok. kardeşiniz sağlık sebepleriyle polis okulundan elendiyse eğer davanızı açın. mahkeme davacı kişiyi tekrar hastaneye (bilirkişiye) rapor almak üzere gönderecektir. bilirkişi, yani hastane ne karar verirse mahkeme de o doğrultuda karar verecektir. emsal dava sonraki aşamalar için işe yarar. bilirkişi raporu alınacağı için emsal davanın çok bir önemi yok çünkü herkesin durumu kendine münhasır. aynı sağlık sebeplerinden bir kişi bilirkişiden olur raporu alırken bir diğeri alamayabiliyor. antepcityboy@yandex.com.tr mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.
merhaba abi bende hepatit tasıyıcısıyım yakında emnıyetın alıcagı bekcı kadrosuna gırecegım askerden curuk aldım suan sonuclarım ast24 allt34 ggt27 dna 1073 saglıklı tasıyıcıyım suanda senın durum noldu ilişiğin kesilmiş çok üzüldüm geri dönebildinmi bana biraz yol göstersen