Cevap: 18 gireceğini söyleyen bir kıza spor fotolarımı attım. ( hiç bir yerim gözükmüyor ) sonra sanırım yakını faceten ekleyip savcılığa vereceğini s
Alıntı:
kersoz rumuzlu üyeden alıntı
Bu durumda kızın kendi rızası olması ve de 15 yaşından büyük olması ( 18 den gün alıyor ) nedeni ile suç teşkil edilemez.
Kesinlikle haklısınız,
o nedenle de bu kadar rahatsınız sanırım .
Anlamadığım bir tek nokta var,
madem bu kadar eminsiniz,
neden sabahın 3ünde hala bu konuya kafanızı yoruyorsunuz ki???
Cevap: 18 gireceğini söyleyen bir kıza spor fotolarımı attım. ( hiç bir yerim gözükmüyor ) sonra sanırım yakını faceten ekleyip savcılığa vereceğini s
Alıntı:
sonra dedim ki oramı sansürledim sana boy fotomu atayım ama hiç bişeyim gözükmüyor yine dedim. yani gözüken hiç bir yerim yoktu. Sonra atıyım mı dedim önce hayır dedi , sonra iyi tamam at dedi. Sonra ben vazgeçtim ama atmadım.(
İnsanın çırılçıplak boy resmi çektirip, bunu sosyal ağlardan ''denk '' getirdiği 18 yaşın altındaki bayanlara göndermek istemesi,
sizce ne diye adlandırılır ve bunun şikayet edilmesi durumunda ne şekilde cezalandırılmalıdır sizce? Yada cezalandırılmalımıdır cezalandırılmamalımıdır?
Alıntı:
......i oramı sansürledim sana boy fotomu atayım ama hiç bişeyim gözükmüyor yine dedim. yani gözüken hiç bir yerim yoktu. - - - Updated - - -
Bir cevap bekliyorum arkadaşlar :(
Bunun adı düpedüz tacizdir. oranızı sansürlediğinizi alalen söylemişsiniz. "neyin peşindeydiniz" diye soracak hakim. 32 yaşında kazık kadar bir adam olarak yaşınızın yarısı bir insana kas sisteminizi mi gösteriyordunuz, anatomi dersimi veriyordunuz.
Salak mı zannediyorsunuz insanları. Ya da salak yerine koymaya mı çalışıyorsunuz. Eyleminizin amacı da belli yapılış şekli de. Hakim eldeki bilgi ve deliller ile mağdurenin ifadesine bakarak size cezayı yapıştıracaktır.
Ben hakim olsam bu suçu işlemiş birine boynunda TEŞHİRCİ tabelası ile 08:00 / 19:00 saatleri arasında Taksim Meydanında 1 yıl boyunca temizlik hizmeti yapma cezası verirdim. Ama ne yazık ki Hakim değilim.
Şu ifade gülümsetti;
"Hakim eldeki bilgi ve deliller ile mağdurenin ifadesine bakarak size cezayı yapıştıracaktır."
Ayrıca;
1.Cümle: "hiç bir yerim gözükmüyor sadece üstüm gözükmekte normal vücutçu fotoları gibi"
2.Cümle: "oramı sansürledim sana boy fotomu atayım ama hiç bişeyim gözükmüyor"
3.Muhtemel Cümle: "sana boydan bi fotomu daha atayım,bu defa oramı sansürlemedim"
"Sonra atıyım mı dedim önce hayır dedi , sonra iyi tamam at dedi. Sonra ben vazgeçtim ama atmadım." Bu konuşmanın da böyle geliştiğini düşünmüyorum, hiçbir 'sporcu' bu fırsatı kaçırmaz,yapıştırırdı fotoğrafı.
Özetle; Hakimler saf değiller, aptal hiç değiller. 18 yaşından gün almış bir hakime denk gelirseniz belki kandırma şansınız olabilir.
Anladığım kadarıyla savcılığa vereceklerini söyleyip gözünüzü korkutmaya çalışmışlar. Bir erkeğin üstsüz fotoğrafıyla cinsel istismar suçu işlediğini söyleyenler bence biraz kantarın topuzunu ağırlaştırmış. Ben olayın gerçekten savcılığa gitse bile ceza alacağınızı düşünmüyorum, savcı sorar siz de ifadenizi verip çıkarsınız.
Ha bu arada 18 yaşın altındaki kıza üstsüz fotoğrafınızı göndermek ne derece ahlakidir, bu tartışılır.